2/1/20

Οικοδόμοι Καρλοβάσου: Πρόσκληση εκλογές


Προς όλα τα μέλη του σωματείου:

 Συνάδελφοι οικοδόμοι, εργαζόμενοι στις κατασκευές, Έλληνες και μετανάστες,

Η Διοίκηση του Σωματείου μας σας καλεί να συσπειρωθείτε στις γραμμές του σωματείου μας και να πάρετε μέρος μαζικά στις εκλογές του, για να δυναμώσει ο αγώνας ενάντια στις ανατροπές στην Κοινωνική Ασφάλιση, για να παλέψουμε να αυξηθούν οι μισθοί, τα μεροκάματα, οι συντάξεις και οι κοινωνικές παροχές. Για να μην είναι κανείς ανασφάλιστος και απλήρωτος. Για να στηριχτούν όλοι οι άνεργοι και οι οικογένειές τους. Για να απολαμβάνουμε όλοι παροχές υγείας αποκλειστικά δημόσια και δωρεάν. Για να σταματήσουν οι πόλεμοι και οι ιμπεριαλιστικές επεμβάσεις. Για να απεγκλωβιστούν πρόσφυγες και μετανάστες. Για μια κοινωνία χωρίς πολέμους, φτώχεια και προσφυγιά.

Οι εκλογές του σωματείου μας για την ανάδειξη νέας Διοίκησης , Εξελεγκτικής Επιτροπής , Αντιπροσώπων στο Ε. Κ. Σ. και την Ομοσπονδία, θα πραγματοποιηθούν  ως εξής :

ΕΚΛΟΓΕΣ
Σάββατο  11/1/2020  
από ώρα 3:00 έως 9.00 το απόγευμα στα γραφεία του σωματείου, στη Γοργύρας
Κυριακή 12/1/2020  
από ώρα 3.00 έως 9.00 το απόγευμα στα γραφεία του σωματείου, στη Γοργύρας


Υποψηφιότητες θα κατατίθενται στην εφορευτική επιτροπή μέχρι και την Παρασκευή 10/1/2020 στις 8.00 το απόγευμα που θα γίνει και η ανακοίνωση των ψηφοδελτίων με τους υποψήφιους. Μετά τις 8.00 το απόγευμα της 10ης/1/2020 καμία αίτηση δεν θα γίνεται δεκτή. Πληροφορίες στα τηλέφωνα 6942-445367 και 6972-764106.

Συνάδελφοι, η συμμετοχή όλων μας στις εκλογές του σωματείου είναι εξαιρετικά σημαντική και απαραίτητη. Ψηφίζουμε για Σωματείο γερό και δυνατό!

Το σωματείο μας πρέπει να βγει ενισχυμένο για να βγουν ενισχυμένοι αγώνες και οι εργαζόμενοι!  Μπροστά στη νέα επίθεση που ετοιμάζουν κυβέρνηση και μεγαλοεργοδοσία στην κοινωνική ασφάλιση, στο δικαίωμα στις διαδηλώσεις και τις απεργίες η απάντηση των οικοδόμων δεν μπορεί να είναι άλλη από το δυνάμωμα του Σωματείου, της συμμετοχής στη ζωή, τη δράση και τους αγώνες του, τη μαζική συμμετοχή στις εκλογές!

ΠΡΟΣΟΧΗ: Μην ξεχάσετε ότι για να μπορέσετε να ψηφίσετε θα πρέπει να έχετε μαζί σας την Αστυνομική Ταυτότητα και το Βιβλιάριο Ασθενείας

                                                                              Με συναδελφικούς χαιρετισμούς

                                                                                                  Η  Διοίκηση