1/6/20

Πρόσκληση σε σύσκεψη την Τετάρτη 3 Ιουνίου

Η Διοίκηση του Εργατικού Κέντρου Σάμου καλεί τους Αντιπροσώπους και τα Διοικητικά Συμβούλια των Σωματείων μελών του, των Φορέων και των Συλλόγων αυτοαπασχολουμένων, εμπόρων, επιστημόνων του νησιού, σε ενημέρωση και συζήτηση την

Τετάρτη 3 Ιουνίου, 7:00 το απόγευμα, 
στο Εργατικό Κέντρο, στο Βαθύ


Η νέα οικονομική κρίση που επιταχύνεται από την πανδημία, θα πλήξει και πάλι εργαζόμενους, αυτοαπασχολούμενους, μικρούς εμπόρους, επιστήμονες και αγρότες.

Ήδη όλοι εμείς πληρώσαμε πολλά όλα τα προηγούμενα χρόνια. Δεν πρέπει να δεχτούμε  να πληρώσουμε ξανά την κρίση τους. Να πληρώσουν κράτος και μεγαλοεργοδοσία.

Κανείς δεν πρέπει να μείνει χωρίς αξιοπρεπές εισόδημα. Κανείς δεν πρέπει να κινδυνέψει με κατασχέσεις, πλειστηριασμούς και διακοπές ρεύματος. Η στελέχωση όλων των δημόσιων μονάδων υγείας στο νησί μας με μόνιμο και επαρκές προσωπικό όλων των ειδικοτήτων και σύγχρονη υλικοτεχνική υποδομή είναι ζήτημα ζωής για όλους μας.

Κανείς να μην είναι μόνος του!

Προετοιμάζουμε κινητοποίηση στις 11 Ιουνίου και στο νησί μας ενώνοντας τη φωνή  μας με Ομοσπονδίες, Εργατικά Κέντρα, Σωματεία και Συλλόγους Αυτοαπασχολουμένων και Βιοτεχνών απ όλη την Ελλάδα.