5/10/20

Στις 7 Οκτώβρη: Μόνο μια απόφαση υπάρχει! οι ΝΑΖΙ εγκληματίες της Χρυσής Αυγής στη ΦΥΛΑΚΗ!

 


                      ΔΕΝ ΞΕΧΝΑΜΕ! 
Ο ΛΑΟΣ ΑΠΑΙΤΕΙ ΜΟΝΟ ΜΙΑ ΑΠΟΦΑΣΗ!

ΟΙ ΝΑΖΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΝΑ ΒΡΕΘΟΥΝ ΣΤΗ ΦΥΛΑΚΗ

Στις 7 Οκτώβρη η δίκη της εγκληματικής οργάνωσης της Χρυσής Αυγής φτάνει στο τέλος της! Είναι η δίκη της οποίας οι κατηγορούμενοι πριν 7 χρόνια σκότωσαν τον αντιφασίστα μουσικό, Παύλο Φύσσα, δολοφόνησαν τον Πακιστανό εργάτη Σαχσάτ Λουκμάν, επιτέθηκαν στους Αιγύπτιους αλιεργάτες στο Πέραμα, αποπειράθηκαν να δολοφονήσουν τους κομμουνιστές συνδικαλιστές του ΠΑΜΕ, τρομοκράτησαν και τραυμάτισαν αθώους πολίτες.

Η δίκη της Χρυσής Αυγής αποκάλυψε τον εγκληματικό χαρακτήρα των θαυμαστών του Χίτλερ. Αποκάλυψε τον ρόλο τους ως «τάγμα εφόδου» ενάντια στους εργαζόμενους και το λαό που αγωνίζεται και διεκδικεί ένα καλύτερο μέλλον. Αποκάλυψε ακόμη τις υπόγειες σχέσεις που είχε με κρατικούς μηχανισμούς και επιχειρηματικούς ομίλους. Σήμερα, λουφαγμένοι και κρυμμένοι, με τα στελέχη του ναζιστικού μορφώματος μετά την εκλογική συρρίκνωση του, αλλάζουν Κόμματα, κυκλοφορούν ελεύθεροι, όλες οι ενέργειες τους παραμένουν ατιμώρητες, με τη δίκη να καθυστερεί αδικαιολόγητα με διάφορες προφάσεις και με ευθύνες των προηγούμενων κυβερνήσεων (ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ), αλλά και με τη στάση της Εισαγγελέα να τους ξεπλένει και να τους απαλλάσσει.

Το Εργατικό Κέντρο Σάμου καλεί κάθε εργαζόμενο, κάθε λαϊκό άνθρωπο να ενώσουμε τις φωνές μας ενάντια στη βαρβαρότητα του φασισμού. Δεν συμβιβαζόμαστε με την αδικία, με τίποτα λιγότερο από την παραδειγματική καταδίκη τους. Η καλύτερη απάντηση στη Χρυσή Αυγή αλλά και σε όλους τους φασίστες και τα μορφώματά τους, πρέπει να δοθεί από τον ίδιο τον λαό και τη νεολαία, με την απομόνωσή τους από παντού, σε κάθε χώρο δουλειάς και εκπαίδευσης, σε κάθε γειτονιά, πάνω απ’ όλα με τον αγώνα για την ανατροπή αυτού του σάπιου εκμεταλλευτικού συστήματος, που γεννάει και θρέφει τέτοια εκτρώματα! Παλεύουμε για να δυναμώσει το εργατικό λαϊκό κίνημα, με εργαζόμενους οργανωμένους και σωματεία δυνατά να διεκδικούν με βάση τις ανάγκες τους.

ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ ΟΙ ΝΑΖΙ ΣΤΗ ΦΥΛΑΚΗ!

Συμμετέχουμε και στηρίζουμε την κινητοποίηση του ΝΤ Σάμου της ΑΔΕΔΥ, των Σωματείων Δασκάλων και Νηπιαγωγών και της ΕΛΜΕ την Τετάρτη 7 Οκτώβρη, στις 12 το μεσημέρι στην πλατεία Πυθαγόρα, την ώρα που θα πλημμυρίζει η Αθήνα μπροστά από το Εφετείο.

Ενώνουμε τη φωνή μας με Εργατικά Κέντρα, Ομοσπονδίες και Σωματεία απ όλη τη χώρα, συνεχίζουμε τον αγώνα για προστασία της υγείας και των δικαιωμάτων του λαού.

Όλοι στο συλλαλητήριο την Τρίτη 13  Οκτωβρίου στις 6:30 μ.μ.

στο Εργατικό Κέντρο στο Βαθύ