10/3/21

Να σταματήσει τώρα η κρατική βία, η τρομοκρατία και η καταστολή - Συγκέντρωση Σάββατο 13 Μάρτη στη 1:00 στην πλατεία Πυθαγόρα στο Βαθύ


 Να σταματήσει τώρα η κρατική βία, η τρομοκρατία και η καταστολή

Όλοι στη Συγκέντρωση στην πλατεία Πυθαγόρα, στο Βαθύ

Σάββατο 13 Μάρτη στη 1:00 το μεσημέρι

Αμέσως μετά την αυτοκινητοπορεία για το Προσφυγικό -Μεταναστευτικό


Η χθεσινή μεγαλειώδης διαδήλωση στη Νέα Σμύρνη στην οποία συμμετείχαν χιλιάδες εργαζόμενοι, νεολαίοι και κάτοικοι της περιοχής είναι απάντηση στην ένταση της καταστολής, της βίας και της αστυνομοκρατίας που έχει εξαπολύσει η κυβέρνηση με στόχο να τρομοκρατήσει το λαό που αντιστέκεται και διεκδικεί τα δικαιώματά του, την υγεία του, τη δουλειά του, την μόρφωση του.

Δεν μπορεί σε καμία περίπτωση να αμαυρωθεί από επεισόδια που δημιούργησαν διάφοροι μηχανισμοί που οδήγησαν στον τραυματισμό του αστυνομικού. Το μόνο που εξυπηρετούν είναι την εκάστοτε κυβέρνηση που επιχειρεί να αθωώσει την κρατική βία στρέφοντας την προσοχή και την αντιπαράθεση μακριά από την ουσία που είναι η αντιλαϊκή πολιτική της που τσακίζει τις ζωές όλων μας.

Μιας πολιτικής που είναι κομμένη και ραμμένη στις ανάγκες της μεγαλοεργοδοσίας γι’ αυτό και αυτή και η προηγούμενη κυβέρνηση ψηφίζουν νόμους για τον περιορισμό των διαδηλώσεων και της απεργίας, ξυλοφορτώνουν από συνταξιούχους μέχρι περαστικούς, κάνουν τα στραβά μάτια και αφήνουν ανεξέλεγκτη την εργοδοτική βία και αυθαιρεσία στους χώρους δουλειάς, βάζουν αστυνομία στα πανεπιστήμια, αλλά δεν προσλαμβάνουν εκπαιδευτικούς για τα σχολεία, γιατρούς και νοσηλευτές για τα νοσοκομεία.

Η αγανάκτηση και η οργή να γίνει δύναμη οργανωμένης αντεπίθεσης και αγώνα.

Κλιμακώνουμε την πάλη σε όλα τα μέτωπα.

 

Οργανωμένα και μαζικά μέσα από τα σωματεία, τους συλλόγους και τους φορείς διεκδικούμε ουσιαστικά μέτρα προστασίας της υγείας και των δικαιωμάτων μας. Κανείς να μη συμβιβαστεί και να μη δείξει καμία ανοχή απέναντι στις αντιλαϊκές πολιτικές. Να μη φοβηθεί και να καταδικάσει την τρομοκρατία, την κρατική καταστολή, την ωμή αστυνομική βία.

Σε κάθε χώρο δουλειάς και κατοικίας να φουντώσει η οργανωμένη απειθαρχία μπροστά στη νέα αντιλαϊκή επίθεση σε εργασιακά, προσφυγικό-μεταναστευτικό, ιμπεριαλιστική επιθετικότητα.

Και κάτω από τις μάσκες έχουμε φωνή - διεκδικούμε τα δικαιώματά μας,

στην υγεία, τη δουλειά, τη μόρφωση

Η τρομοκρατία δεν θα περάσει. Του λαού η πάλη θα την σπάσει!

 

ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΟΛΕΣ

ΣΑΒΒΑΤΟ 13 ΜΑΡΤΗ στη 1:00 το μεσημέρι

Στην πλατεία Πυθαγόρα στο Βαθύ