21/5/21

Κάλεσμα του Εργατικού Κέντρου στην Πορεία Ειρήνης στις 30 Μάη

 


Η Διοίκηση του Εργατικού Κέντρου Σάμου καλεί τους εργαζόμενους και όλο το σαμιακό λαό να συμμετέχει στην Πορεία Ειρήνης που οργανώνει η Πανσαμιακή Επιτροπή Ειρήνης, την Κυριακή 30 Μάη και ώρα 5.00΄το απόγευμα, που θα έχει αφετηρία το Κ.Υ.Τ. Ζερβού και κατάληξη την Πλατεία Πυθαγόρα της Σάμου.

 

          Ξεκινάμε από το στρατόπεδο συγκέντρωσης – φυλακή προσφύγων και μεταναστών του Ζερβού, για να δηλώσουμε άλλη μια φορά αυτό που θέλει ο σαμιώτικος λαός αλλά και οι πρόσφυγες-μετανάστες : Να κλείσουν όλα τα κέντρα φυλακές και το ΚΥΤ στου Ζερβού και ν’ απεγκλωβιστούν οι πρόσφυγες και μετανάστες προς τις χώρες που θέλουν να πάνε.

 

Συμμετέχουμε μαζικά για να εκφράσουμε την ανησυχία και την αντίθεσή μας στις επικίνδυνες εξελίξεις που διαμορφώνονται από ΝΑΤΟ-ΗΠΑ-Ε.Ε., με τη συμμετοχή των Ελληνικών κυβερνήσεων, σε όλη την εύθραυστη περιοχή μας από την Ουκρανία και τη μαύρη θάλασσα μέχρι τη βόρεια Αφρική.

 

Διατρανώνουμε την αντίθεσή μας στα ιμπεριαλιστικά σχέδια των σφαγέων των λαών και καταδικάζουμε την εν ψυχρώ δολοφονία του Παλαιστινιακού λαού από το κράτος δολοφόνο του Ισραήλ.

 

          Εκφράζουμε την αλληλεγγύη μας στους Παλαιστίνιου και σε όλους τους λαούς που αγωνίζονται, σε πρόσφυγες και μετανάστες που είναι εγκλωβισμένοι στο νησί μας και στη χώρα.

 

          Απαιτούμε απεμπλοκή της χώρας από το ΝΑΤΟ, τους ιμπεριαλιστικούς σχεδιασμούς και τις επεμβάσεις.

 

          Να κλείσουν οι ΝΑΤΟϊκές βάσεις του θανάτου.

 

          Κανένας Έλληνας φαντάρος έξω από τα σύνορα και καμιά αλλαγή συνόρων.

 

          Να κλείσει το hotspot στο Βαθύ και να μη δημιουργηθεί κανένα άλλο πουθενά στο νησί. Ούτε στου Ζερβού – ούτε πουθενά.

 

          Άμεσος απεγκλωβισμός προσφύγων και μεταναστών από το νησί και τη χώρα.

 

ΟΛΟΙ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 30 ΜΑΗ στις 5.00΄ μ.μ.

στην Πορεία Ειρήνης

Η Διοίκηση