1/6/21

Όλοι στη συγκέντρωση την Πέμπτη 3 Ιούνη στις 7 μ.μ. στην Πλατεία Καρλοβάσου και στην Απεργία στις 10 Ιούνη


Το αντεργατικό έκτρωμα δεν καλλωπίζεται, δεν «θεραπεύεται»!

Όλοι στη συγκέντρωση την Πέμπτη 3 Ιούνη στις 7 μ.μ.

στην Πλατεία Καρλοβάσου

και στην Απεργία στις 10 Ιούνη

 

Όλοι στον αγώνα για να μην περάσει το νομοσχέδιο έκτρωμα που διαλύει το 8ωρο, φέρνει 10ωρη και 12ωρη δουλειάς με απλήρωτες υπερωρίες, χτυπάει τη συνδικαλιστική δράση και την απεργία, τσακίζει κάθε εργατικό δικαίωμα.

 

Το διαλυτικό σχέδιο της εργατοπατερίστικης ομάδας της ηγεσίας της ΓΣΣΕ δεν θα αφήσουμε να περάσει. Αν θεωρούν ότι με αλλαγές ημερομηνιών στην Απεργία από 3/6 σε 10/6, θα μπερδέψουν τους εργαζόμενους, θα σβήσουν την αγανάκτηση, θα κάμψουν τις κινητοποιήσεις που καθημερινά γίνονται σε όλη τη χώρα και το απεργιακό κλίμα, είναι βαθιά νυχτωμένοι!

 

Αυτοί που έλεγαν τους αγώνες και τις απεργίες «γελοιότητες», που τόσο καιρό δεν έβλεπαν κάτι κακό στο αντεργατικό έκτρωμα και δεν είχαν πει τίποτα για την κατάργηση της κατάκτησης του αιώνα (το 8ωρο), έφτασαν στο σημείο να βρίσκουν και θετικά σημεία στο νομοσχέδιο!

 

Η κωλυσιεργία τους να συνεδριάσει το Δ.Σ. της ΓΣΕΕ και η προσπάθεια να διασπάσουν τον συντονισμένο αγώνα και τις αποφάσεις των συνδικάτων για απεργία στις 3 Ιούνη, μεταξύ των οποίων της ΑΔΕΔΥ, του Εργατικού Κέντρου Αθήνας, του Ε.Κ. Πειραιά, της Λάρισας, της Σάμου και δεκάδων άλλων Εργατικών Κέντρων και Ομοσπονδιών, όχι μόνο δεν θα περάσει αλλά ξεγυμνώνει πλήρως το ρόλο τους ως δεξί χέρι της κυβέρνησης και της μεγαλοεργοδοσίας και μας πεισμώνει για δυνάμωμα και κλιμάκωση της δράσης και των αγώνων.

 

Λογαριάζουν χωρίς τον ξενοδόχο! Συνεχίζουμε για μαζικότερη συμμετοχή και συντονισμό ιδιωτικού και δημοσίου σε όλη τη χώρα. Κηρύττουμε Απεργία στις 10 Ιούνη και καλούμε όλους τους εργαζόμενους και το λαό σε Συγκέντρωση στις 3 Ιούνη όπως σε όλη τη χώρα. Δίνουμε τη μάχη για να φτάσει η φωνή μας σε κάθε χώρο δουλειάς, στις πόλεις και τα χωριά μας. Να παραλύσει η χώρα απ’ άκρη σε άκρη!

 

Την Πέμπτη 3 Ιούνη και ώρα 7.00 Συγκέντρωση στην Πλατεία Καρλοβάσου  και στην Ικαρία πολύμορφες δράσεις ενημέρωσης

Την Πέμπτη 10 Ιούνη Απεργία, 10 πμ, ΕΚΣ στο Βαθύ και 12 πλ.Αγ.Κηρύκου

 

ΟΛΟΙ στο ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ! ΟΛΟΙ στην ΑΠΕΡΓΙΑ !

 

ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟ 8ΩΡΟ - ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΠΑΖΑΡΙΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΔΙΑΛΟΓΟ