4/6/21

ΠΑΜΕ: Για τα άθλιο, προβοκατόρικο μηχανισμό fake news της κυβέρνησης με αφορμή τα γεγονότα στις 3/6 στο λιμάνι


 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

Για τα άθλιο, προβοκατόρικο μηχανισμό fake news της κυβέρνησης με αφορμή τα σημερινά (3/6) γεγονότα στο λιμάνι

 

Με αφορμή τα σημερινά (3/6) γεγονότα στο λιμάνι του Πειραιά, εξελίσσεται από το πρωί ένα όργιο βρώμικων και προβοκατόρικων άρθρων σε ενημερωτικά site αλλά στα social media που έχει στόχο το ΠΑΜΕ και προέρχεται από το γνωστό μηχανισμό fake news της κυβέρνησης.

 

Είναι γνωστό σε όλους πως η σημερινή απεργία στο λιμάνι που στη συνέχεια ανεστάλη, προκηρύχτηκε από την ΠΕΝΕΝ, συνδικαλιστική οργάνωση που δε συσπειρώνεται στο ΠΑΜΕ.

 

Φυσικά, αυτό μικρή σημασία έχει καθώς με αφορμή την απεργία, ο γνωστός προπαγανδιστικός μηχανισμός της κυβέρνησης προσπαθεί να επιτεθεί με τη γνωστή λασπολογία και τον κοινωνικό αυτοματισμό στους εργατικούς αγώνες αλλά και στο ΠΑΜΕ που βρίσκεται στην εμπροσθοφυλακή της πάλης. Με ψέματα και προβοκάτσιες προσπαθούν να συκοφαντήσουν τους αγώνες, ιδιαίτερα αυτές τις μέρες που η κυβέρνηση προετοιμάζει να φέρει το αντεργατικό έκτρωμα που περιλαμβάνει τις ανατροπές του αιώνα.

 

Με ψευδείς ειδήσεις επιδιώκουν να αποπροσανατολίσουν, να στρέψουν τη συζήτηση μακριά από την πραγματική ενημέρωση που πρέπει να υπάρχει για το περιεχόμενο του αντεργατικού τερατουργήματος και τις ανατροπές που φέρνει στη ζωή όλων ανεξαιρέτως των εργαζομένων, να ανακόψουν τη δημιουργία ενός μεγάλου απεργιακού μετώπου σε Ιδιωτικό και Δημόσιο τομέα που θα φρενάρει το αντεργατικό νομοσχέδιο.

 

Οι βρωμιές τους δε θα περάσουν!

 

Τα συνδικάτα που συσπειρώνονται στο ΠΑΜΕ δίνουν καθημερινά την μάχη για την επιτυχία της απεργίας στις 10 Ιούνη και σήμερα το απόγευμα προγραμματίζουν συλλαλητήρια στην Αθήνα και σε αρκετές πόλεις της χώρας.

 

Το αντεργατικό νομοσχέδιο να μείνει στα χαρτιά!

Δε διορθώνεται!

 

ΟΛΕΣ ΚΑΙ ΟΛΟΙ στα σημερινά (3/6) συλλαλητήρια!

Στην Αθήνα, στις 7μμ στα Προπύλαια!

ΟΛΕΣ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΑΠΕΡΓΙΑ ΣΤΙΣ 10 Ιούνη, σε όλες τις πόλεις!

Στην Αθήνα, στη συγκέντρωση των συνδικάτων, στις 10πμ στα Προπύλαια