2/9/21

Σύλλογος Εργαζομένων Γ.Νοσοκομείου Σάμου: 2η μέρα κατάληψης των Διοικητικών Υπηρεσιών ενάντια στις διώξεις και τις απολύσεις

 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Το Δ.Σ. του συλλόγου πραγματοποίησε και σήμερα Πέμπτη 02/9/2021 ώρα 7:00- 10:00 πμ κινητοποίηση – κατάληψη στις διοικητικές υπηρεσίες του νοσοκομείου για δεύτερη συνεχόμενη μέρα με μεγάλη συμμέτοχη των συναδέλφων εμβολιασμένων και ανεμβολίαστων ενάντια στις διώξεις και απολύσεις που έχει εξαγγείλει η κυβέρνηση για τους υγειονομικούς.

Στη συνέχεια συμμετείχαν στη στάση εργασίας που έχει προκηρύξει η ΠΟΕΔΗΝ 10:00- 3:00 ΜΜ .
Στόχος στη συγκέντρωση μας ήταν η παρεμπόδιση στο να δοθούν από τη πλευρά της διοίκησης τα έγγραφα που θα έθεταν σε άδεια άνευ αποδοχών τους συναδέλφους μας η όποια και επιτέυθηκε.

Στην ομιλία του ο Πρόεδρος του συλλόγου τόνισε ότι το νοσοκομείο μας και γενικότερα το δημόσιο σύστημα υγείας δεν κινδυνεύει από τους ανεμβολίαστους συναδέλφους μας αλλά από την πολιτική που ακολουθεί η κυβέρνηση της υποχρηματοδότησης και της υποστελέχωσης . Σε περίπτωση που τεθούν εκτός εργασίας οι συνάδελφοι στο ήδη υποστελεχωμένο νοσοκομείο θα απορυθμιστεί εντελώς πράγμα που θα είναι εις βάρος των συναδέλφων και του σαμιακού λαού.

Οι εργαζόμενοι του νοσοκομείου αποφάσισαν ομόφωνα να συνεχίσουν τις κινητοποιήσεις τους και την Παρασκευή 03/09/2021 7:00 – 10:00 πμ.



ΤΟ Δ.Σ