28/5/22

Πρόσκληση σε Σύσκεψη του ΕΚΣ την Πέμπτη 2 Ιούνη στις 7 μ.μ.

 


Πρόσκληση σε Σύσκεψη

Πέμπτη 2 Ιούνη, στις 19.00 στο Εργατικό Κέντρο

Κλιμακώνουμε τη δράση μας για μέτρα προστασίας από την ακρίβεια,

για συλλογικές συμβάσεις, για την ανασύνταξη του εργατικού κινήματος και

την προετοιμασία και συμμετοχή μας στην

Πανελλαδική Σύσκεψη του ΠΑΜΕ στις 18 – 19 Ιούνη στον Πειραιά!

 

Το Εργατικό Κέντρο Σάμου καλεί τους εργαζόμενους, τους αντιπροσώπους του ΕΚΣ, τα ΔΣ των σωματείων ιδιωτικού και δημοσίου τομέα, συλλόγους και φορείς του νησιού μας σε σύσκεψη την Πέμπτη  2 Ιούνη και ώρα 19.00 στο Εργατικό Κέντρο.

 

Στόχος στις δύσκολες συνθήκες που βιώνουμε να συζητήσουμε πως τα σωματεία και το συνδικαλιστικό κίνημα θα σταθούμε στο ύψος των αναγκών. Πως θα  οργανώσουμε και θα κλιμακώσουμε τη δράση μας απέναντι σε κυβέρνηση και επιχειρηματικούς ομίλους, για μέτρα προστασίας του λαού από την ακρίβεια, την ένταση της εκμετάλλευσης και τη φτώχεια, τον αγώνα για ΣΣΕ. Πως θα ενισχύσουμε την οργάνωση των εργαζομένων στα σωματεία σήμερα που μεγαλώνει η ανάγκη για ένα κίνημα ανατροπής και αντεπίθεσης για δουλειά και ζωή με δικαιώματα.

 

Κορυφαίος σταθμός για όλα τα παραπάνω και για το εργατικό και συνδικαλιστικό κίνημα της χώρας μας, η πανελλαδική σύσκεψη του Π.Α.ΜΕ. (Πανεργατικό Αγωνιστικό Μέτωπο), στο κλειστό Γήπεδο «Αριστείδης Παπαμιχαήλ» στη Δραπετσώνα στις 18-19 Ιούνη, με κεντρικό σύνθημα:

 

«Στην οργάνωση η δύναμη, στον αγώνα η ελπίδα:

Όπλο μας η αλληλεγγύη»

 

Συντονιζόμαστε μέσα από συνελεύσεις και συνεδριάσεις των ΔΣ,  προγραμματίζουμε εξορμήσεις και περιοδείες σε χώρους δουλειάς για να μιλήσουμε με τους εργαζόμενους, τους μεταφέρουμε το κάλεσμα για τις επόμενες δράσεις μας και την πανελλαδική σύσκεψη, εκεί όπου θα συναντηθούμε με τους εργάτες των μεγάλων αγώνων σε e-food, COSCO, ΛΑΡΚΟ, τα Πετρέλαια και τα Λιπάσματα Καβάλας, θα ανταλλάξουμε εμπειρία από τις νίκες των αγώνων για ΣΣΕ στους Οικοδόμους, στους λιμενεργάτες, και θα βάλουμε ένα ακόμα λιθαράκι να αντιμετωπίσουμε πιο έτοιμοι αυτή τη βαρβαρότητα στο νησί μας!

 

εδώ το κάλεσμα του ΠΑΜΕ για την Πανελλαδική σύσκεψη στις 18-19 Ιούνη στον Πειραιά

 

Η Διοίκηση