7/3/23

Πανσαμιακός Αγροτικός Σύλλογος: Κάλεσμα στους αγρότες και στις αγρότισσες της Σάμου για συμμετοχή στην κινητοποίηση στις 8 Μάρτη στη Σάμο για το έγκλημα στα Τέμπη


 

Το Δ.Σ του Πανσαμιακού Αγροτικού Συλλόγου καλεί τα μέλη του, κάθε αγρότη και αγρότισσα, όλο το Σαμιακό λαό στην απεργιακή συγκέντρωση 8 Μαρτίου και ώρα 12 το μεσημέρι, που καλούν το Εργατικό Κέντρο, το ΝΤ Σάμου της ΑΔΕΔΥ, σωματεία και φορείς στο Βαθύ (πλ. Πυθαγόρα) και στο Καρλόβασι (πλ. Καρλοβάσου) για το πολύνεκρο δυστύχημα – έγκλημα στα Τέμπη.

Την ίδια μέρα συνάδελφοί μας ανταποκρινόμενοι στο κάλεσμα της Πανελλαδικής Επιτροπής των Μπλόκων θα πενθήσουν τους νεκρούς μας με τα τρακτέρ πάνω σε σταθμούς τρένων και σιδηροδρομικές γραμμές.

Η θλίψη μας να γίνει οργή και αγανάκτηση και οργάνωση μαζί με τα σωματεία, τους φοιτητές μας, τους μαθητές, τα παιδιά μας. Να μην επιτρέψουμε το έγκλημα στα Τέμπη να ξεχαστεί! Όπως και όποιο άλλο έγκλημα προδιαγράφεται στο νησί μας (ελλείψεις σε γιατρούς, ελλιπή ακτοπλοϊκά μέσα, έλλειψη αντιπυρικών ζωνών, κακή συντήρηση αγροτικών δρόμων, μη αποκατάσταση από το σεισμό κλπ) κάθε μέρα.

Έχουμε χρέος κι ευθύνη! Να παραδώσουμε τη γη μας στα παιδιά μας και όχι στους νεκρούς μας!!!

Σημείωση: Οι αγρότες μπορούν να επικοινωνούν στα τηλέφωνα 6987851316 – 6979912819 – 6972070439 - 6987657771 και στο e-mail του συλλόγου agrosylsamou@gmail.com.