4/4/23

Σωματείο Οικοδόμων Καρλοβάσου: Η υγεία είναι δικαίωμα όλων-όλοι στη συγκέντρωση στις 6/4

 


ΌΛΟΙ ΣΤΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ

ΠΕΜΠΤΗ 6/4 στις 7 μ.μ. ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΠΥΘΑΓΟΡΑ

Η ΥΓΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΟΛΩΝ

 

Συνάδελφοι οικοδόμοι Έλληνες και μετανάστες,

Το Σωματείο Εργατοτεχνιτών Οικοδόμων Καρλοβάσου καλεί όλους τους συναδέλφους να πάρουν μέρος μαζί με τις οικογένειές τους και τα παιδιά τους στο Πανσαμιακό συλλαητήριο για την υγεία.

Όλοι μαζί να βροντοφωνάξουμε ότι δεν ανεχόμαστε άλλο να μην έχουμε σύγχρονες, δημόσιες και δωρεάν παροχές υγείας. Δεν ανεχόμαστε να μην έχουμε γιατρούς και να πρέπει ή να πάμε σε ιδιώτες ή να ξενιτευτούμε για να μας δει γιατρός, για να κάνουμε μια εγχείρηση, για να νοσηλευτούμε ή στη χειρότερη να μην κάνουμε τίποτα απ’ όλα αυτά γιατί δεν έχουμε λεφτά.

Παιδίατρος για τα παιδιά μας σε λίγο καιρό δεν θα υπάρχει στο νοσοκομείο αφού είναι μόνο ένας, οφθαλμίατρος δεν υπάρχει,  αν μπει κάτι στο μάτι μας στην οικοδομή είμαστε καταδικασμένοι να στραβωθούμε αν είναι κάτι σοβαρό….για να κάνουμε μια μαγνητική πρέπει να βάλουμε βαθιά το χέρι στην τσέπη ή να πάμε στην Αθήνα…και ο κατάλογος δεν έχει τέλος…

Ενώνουμε τη φωνή με το Σύλλογο Εργαζομένων του Νοσοκομείου, με το Εργατικό Κέντρο Σάμου, με τα άλλα σωματεία και τους φορείς του νησιού και απαιτούμε ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ:

·        Μαζικές προσλήψεις μόνιμου προσωπικού για πλήρη στελέχωση στο νοσοκομείο, στα κέντρα υγείας Καρλοβάσου και Βαθιού, στο Περιφερειακό Ιατρείο Μαραθοκάμπου, στα αγροτικά ιατρεία.

·        Στελέχωση με σύγχρονη υλικοτεχνική υποδομή με βάση τις ανάγκες του λαού του νησιού μας

·        Γενναία κρατική χρηματοδότηση. Όχι στην πολιτική της υποστελέχωσης και υποχρηματοδότησης που υπηρετούν όλοι όσοι κυβέρνησαν και κυβερνούν.

·        Αποκλειστικά δημόσια και δωρεάν υγεία για όλους

·        Μέτρα υγιεινής και ασφάλειας στις οικοδομές, στα εργοτάξια, σε όλους τους χώρους δουλειάς

Η Υγεία είναι δικαίωμα όλων μας ! είναι ζήτημα ζωής για εμάς και τα παιδιά μας.

Δεν μπορεί να μπαίνει στο ζύγι του κόστους -οφέλους για να κερδίζουν οι μεγαλοεπιχειρηματίες και ο λαός να βογκάει ή να πεθαίνει

Όλοι και όλες στη Συγκέντρωση την Πέμπτη 6 Απρίλη, στις 7 το απόγευμα, στην πλατεία Πυθαγόρα

Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ