22/6/23

Στηρίζουμε τις κινητοποιήσεις για την υγεία σε Σάμο και Ικαρία

 


Το Εργατικό Κέντρο νομού Σάμου στηρίζει τις κινητοποιήσεις των εργαζομένων του νοσοκομείου στη Σάμο για να προσλήψεις μόνιμου προσωπικού, μονιμοποίηση όλων των συμβασιούχων και να μην εκχωρηθούν τομείς σε ιδιώτες καθώς και των σωματείων και του λαού της Ικαρίας, για να μην κλείσει το ιατρείων των Ραχών και να στελεχωθούν πλήρως όλες οι δομές υγείας στο νησί.

 

Η υπόθεση της υγείας του λαού μας αφορά όλους. Οι πολιτικές όλων των κυβερνήσεων είναι υπεύθυνες για την υποχρηματοδότηση και υποστελέχωση αφού σαν κριτήριο είχαν και έχουν την ενίσχυση των κερδών των μεγαλοεπιχειρηματιών στην υγεία και όχι την δημόσια και δωρεάν υγεία για την πλήρη κάλυψη των αναγκών του λαού μας για πρόληψη και θεραπεία.

 

Μαζί με τους εργαζόμενους στην υγεία και το λαό διεκδικούμε αποκλειστικά δημόσια και δωρεάν υγεία, μαζικές προσλήψεις μόνιμου προσωπικού για πλήρη στελέχωση όλων των δομών υγείας των νησιών μας, μονιμοποίηση όλων των συμβασιούχων, καμιά μετακίνηση ή μείωση προσωπικού, γενναία κρατική χρηματοδότηση.

 

 

Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ