15/10/23

Πρόσκληση σε σύσκεψη για την Υγεία Τετάρτη 18/10 στις 18:30 στο Εργατικό Κέντρο

 

Πρόσκληση σε Σύσκεψη

Τετάρτη 18 Οκτώβρη, στις 18:30 στο Εργατικό Κέντρο, στο Βαθύ

Υγεία αποκλειστικά δημόσια και δωρεάν για όλους και όλες

Φτάνει πια με την εγκατάλειψη!

Παίρνουμε την κατάσταση στα χέρια μας!

Διαδηλώνουμε στην Αθήνα 6/11 και στα νησιά μας!

Απαιτούμε λύσεις τώρα!

 Το Εργατικό Κέντρο Σάμου μετά την μαζική συμμετοχή που είχε η διαδικτυακή σύσκεψη που κάλεσε στις 13/10/23 με τη συμμετοχή Εργατικών Κέντρων, Νομαρχιακών Τμημάτων της ΑΔΕΔΥ και σωματείων εργαζομένων στα νοσοκομεία των νησιών του Αιγαίου (Σάμο, Ικαρία, Λέσβο, Χίο, Κω, Ρόδο, Σύρο, Κάλυμνο, Λέρο), καλεί τους εργαζόμενους, τους αντιπροσώπους του ΕΚΣ, τα ΔΣ των σωματείων ιδιωτικού και δημοσίου τομέα, συλλόγους και φορείς του νησιού μας σε σύσκεψη την Τετάρτη 18 Οκτώβρη στις 18:30 στο Εργατικό Κέντρο, στο Βαθύ.

 

Στόχος όλοι μαζί σε συντονισμό και κοινή δράση με τα υπόλοιπα νησιά του Αιγαίου, να οργανώσουμε τον αγώνα του λαού του νησιού μας για να δοθούν λύσεις στην εγκατάλειψη που βιώνουμε στην υγεία με κίνδυνο πολλές φορές την ίδια μας τη ζωής.

 

Προετοιμάζουμε Παναιγαιακή κινητοποίηση στο Υπουργείο Υγείας, στην Αθήνα, στις 6 Νοέμβρη, με ενδιάμεσο σταθμό ταυτόχρονες κινητοποιήσεις στα νησιά λίγες μέρες πριν.

 

Η υγεία είναι υπόθεση όλων μας! Αφορά τη ζωή τη δική μας και των οικογενειών μας. Πρέπει να γίνει υπόθεση κάθε σωματείου, συλλόγου, φορέα, του ίδιου του λαού των νησιών μας!

 

 

Η Διοίκηση