18/10/23

Σύλλογος Ιδιωτικών Υπαλλήλων Ν. Σάμου -Κάλεσμα συγκέντρωση για την Παλαιστίνη

 

Τ

ο Δ.Σ. του Συλλόγου Ιδιωτικών Υπαλλήλων νομού Σάμου καλεί όλους τους συναδέλφους στο συλλαλητήριο αλληλεγγύης προς τον Παλαιστινιακό Λαό  που θα πραγματοποιηθεί την ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 20 ΟΚΤΩΒΡΗ 7μμ- ΠΛΑΤΕΙΑ ΠΥΘΑΓΟΡΑ (ΒΑΘΥ).

 Το αιματοκύλισμα του Παλαιστινιακού Λαού συνεχίζεται ακατάπαυστα για 12η μέρα, με αποκορύφωμα τον βομβαρδισμό Νοσοκομείου στην αποκλεισμένη εδώ και 16 χρόνια  Λωρίδα της Γάζας, και τώρα σε πλήρη πολιορκία από τον ισραηλινό στρατό, με 500 νεκρούς ανάμεσα τους και γυναικόπαιδα!

Η Ε.Ε., το ΝΑΤΟ, οι ΗΠΑ καθώς και η κυβέρνηση συνεχίζουν να κάνουν λόγο για το δικαίωμα του Ισραήλ να αμυνθεί απέναντι στη ΧΑΜΑΣ, μια οργάνωση γέννημα θρέμμα της Ισραηλινής κατοχής και των μυστικών της υπηρεσιών.

 

Διαδηλώνουμε και στηρίζουμε τον Παλαιστινιακό Λαό που ζει εδώ και 75 χρόνια υπό κατοχή σε καθεστώτα απαρτχάιντ, χωρίς νερό και ρεύμα, χωρίς φάρμακα και  τρόφιμα.

 

Απαιτούμε εδώ και τώρα!

·        Τερματισμό της Ισραηλινής κατοχής, Παλαιστίνη ελεύθερη και ανεξάρτητη στα σύνορα του ‘67, με πρωτεύουσα την Αν. Ιερουσαλήμ.

·        Επιστροφή όλων των Παλαιστίνιων προσφύγων στις εστίες τους, με βάση τις σχετικές αποφάσεις του ΟΗΕ.

·        Άμεση απελευθέρωση όλων των Παλαιστίνιων και άλλων πολιτικών κρατουμένων που κρατούνται στις ισραηλινές φυλακές.

·        Καμία συμμετοχή-Καμία στήριξη στον σφαγιασμό του παλαιστινιακού λαού

·        Να αποσυρθεί η Φρεγάτα ΨΑΡΑ από την περιοχή. Να παύσει κάθε διευκόλυνση προς τις ΗΠΑ και το Ισραήλ

·        Να σταματήσει κάθε οικονομική-πολιτική-στρατιωτική συνεργασία με το κράτος-δολοφόνο του Ισραήλ.

 

ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΗΝ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗ

ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΣΤΗΝ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 20/10 ΚΑΙ ΩΡΑ 19.00
 ΣΤΟ ΒΑΘΥ, ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΠΥΘΑΓΟΡΑ

 

 

 

Το Διοικητικό Συμβούλιο