23/1/24

Πανσαμιακή Επιτροπή Ειρήνης: Πικετοφορίες ενάντια στον πόλεμο Παρασκευή 26/1 στις 6:00

 
Αλληλεγγύη στον λαό της Παλαιστίνης.

Καμία εμπλοκή - καμιά συμμετοχή στη σφαγή.

 ΟΛΟΙ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26/1 – 6 μμ,

 ΣΤΙΣ  ΠΙΚΕΤΟΦΟΡΙΕΣ  ΣΕ ΒΑΘΥ ΚΑΙ ΚΑΡΛΟΒΑΣΙ

 

Την Παρασκευή 26 Γενάρη 2024 ενώνουμε ακόμη μια φορά τις φωνές μας με όλη την Ελλάδα, απαιτώντας να σταματήσει τώρα η σφαγή-γενοκτονία του Παλαιστινιακού λαού από το κράτος – δολοφόνο του Ισραήλ.

Την ώρα που στη χώρα μας η ακρίβεια καλπάζει, που το εργατικό – λαϊκό εισόδημα λεηλατείται και τα λαϊκά στρώματα δεν μπορούν να ικανοποιήσουν ούτε στοιχειώδεις ανάγκες τους, δίπλα , στη γειτονιά μας, στη Παλαιστίνη και τη Μέση Ανατολή, «προετοιμάζεται» το ακόμη χειρότερο:

 Ένας γενικευμένος πόλεμος με τη χώρα μας «μαγνήτη» αντιποίνων λόγω της εμπλοκής της στις επιδιώξεις των ΗΠΑ, του ΝΑΤΟ και της Ε.Ε.

Για να πληρώσουν οι λαοί και με το αίμα τους, όπως ο Παλαιστινιακός λαός, τα αδιέξοδα του καπιταλισμού και την ανάγκη του για υπερκέρδη από το γκρέμισμα και ξαναχτίσιμο υποδομών και εγκαταστάσεων , στο φόντο πάντα της κυριαρχίας των μονοπωλίων, πάνω στις πλουτοπαραγωγικές πηγές ενέργειας της περιοχής.

Καλούμε το λαό και τη νεολαία σε πανστρατιά για να μην περάσουν τα σχέδιά τους:

§  Να εμποδίσουμε , να αποτρέψουμε την εμπλοκή της χώρας μας σ’ αυτό το βρώμικο και επικίνδυνο παιχνίδι.

§  Να σταματήσουμε τη σφαγή του λαού και των παιδιών της Παλαιστίνης.

§  Ανεξάρτητο Παλαιστινιακό κράτος με πρωτεύουσα την Αν. Ιερουσαλήμ

§  Να γυρίσουν στη βάση τους τα πολεμικά μας πλοία και οι Έλληνες στρατευμένοι από την Ερυθρά θάλασσα και τον Περσικό κόλπο.

§  Καμιά συμμετοχή στο ιμπεριαλιστικό έγκλημα.

 

ΟΛΟΙ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26 ΓΕΝΑΡΗ στις 6 το απόγευμα,

 στις πικετοφορίες διαμαρτυρίας και αλληλεγγύης, στο ΒΑΘΥ (Εργατικό Κέντρο) και στο ΚΑΡΛΟΒΑΣΙ (εμπορικό κέντρο «Ερμής» στην οδό Βλιάμου)