12/2/24

ΝΤ Σάμου της ΑΔΕΔΥ: Κάλεσμα για αποφάσεις σωματείων για την 24ωρη απεργία στις 28/2

 

ΚΑΛΕΣΜΑ ΠΡΟΣ ΤΑ ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΑ ΣΩΜΑΤΕΙΑ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ 24ΩΡΗ ΑΠΕΡΓΙΑ ΣΤΙΣ 28 ΦΛΕΒΑΡΗ


Συναδέλφισσες, συνάδελφοι, στις 28 Φλεβάρη, συμπληρώνεται ένας χρόνος απ’ το έγκλημα στα Τέμπη, με 57 νεκρούς ανθρώπους στην πλειοψηφία τους νέα παιδιά.

Ένας χρόνος από τότε, αλλά δε θα είναι απλά μια μαύρη επέτειος. Θα είναι ημέρα ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗΣ ΠΑΝΕΡΓΑΤΙΚΗΣ ΑΠΕΡΓΙΑΣ ώστε αυτό το έγκλημα να μην ξεχαστεί. Να μπουν οι ζωές μας πάνω απ’ τα κέρδη! Να παλέψουμε για τις σύγχρονες ανάγκες μας!

Έχουμε πολλούς λόγους για να απεργήσουμε και όλοι αφορούν τη ζωή μας και δεν θα επιτρέψουμε στην κυβέρνηση και σε κάθε κυβέρνηση να τη μετράει σαν κόστος.

Έχουμε την απαίτηση να ζούμε με καλύτερους όρους, με βάση τις δυνατότητες της επιστήμης και της τεχνολογίας, να μπορούμε να καλύψουμε τις ανάγκες μας, να έχουμε σταθερή δουλειά, αυξήσεις στους μισθούς.

Καλούμε όλα τα σωματεία του Δημοσίου του νομού να προχωρήσουν σε συνεδριάσεις Δ.Σ. και Γ.Σ., να πάρουν αποφάσεις συμμετοχής στην 24ωρη απεργία που έχει κηρύξει και η ΑΔΕΔΥ για τη μέρα εκείνη, να οργανώσουν την αγωνιστική απάντηση, να ενημερώσουμε πλατιά τους εργαζόμενους και τις εργαζόμενες και να παλέψουμε για την επιτυχία της.


Ολοι στον αγώνα - Όλοι στην επιτυχία της απεργίας