19/4/24

Όλοι στην Πορεία Ειρήνης και στη συγκέντρωση στην πλατεία Πυθαγόρα την Κυριακή 21 Απρίλη

 

Η Διοίκηση του Εργατικού Κέντρου Σάμου καλεί στο σαμιακό λαό, τους εργαζόμενους, τους άνεργους, τους συνταξιούχους, τη νεολαία του νησιού μας να συμμετέχει μαζικά στην Πορεία Ειρήνης που οργανώνει η Πανσαμιακή Επιτροπή Ειρήνης την Κυριακή 21 Απρίλη με αφετηρία το ΚΥΤ στη Ζερβού στις 11 το πρωί και στην συγκέντρωση στην πλατεία Πυθαγόρα την ώρα τερματισμού.

Καλούμε το λαό του νησιού μας να παλέψει ενάντια στην εμπλοκή της χώρας μας στους ιμπεριαλιστικούς πολέμους, να γυρίσει πίσω η φρεγάτα ΥΔΡΑ από την Ερυθρά Θάλασσα και κάθε πολεμική αποστολή εκτός συνόρων, να κλείσουν οι βάσεις του θανάτου στην Ελλάδα.

Να εκφράσει και να δυναμώσει την αλληλεγγύη του στον Παλαιστινιακό λαό απαιτώντας να σταματήσει η γενοκτονία του, να εκφράσει αλληλεγγύη σε πρόσφυγες και μετανάστες και απαιτώντας τον απεγκλωβισμό τους από το νησί και τη χώρα.

75 χρόνια από την ίδρυση του ΝΑΤΟ, της πολεμικής συμμαχίας που σκορπά το θάνατο, συνεχίζουμε τον αγώνα ενάντια στο αιματοκύλισμα των λαών και την έξοδο της χώρας από το ΝΑΤΟ.

Οργανώνουμε την αντεπίθεση μας ενάντια στην πολιτική κυβέρνησης και Ε.Ε. που εμπλέκει τη χώρα μας όλο και πιο βαθιά στους ανταγωνισμούς των μεγάλων επιχειρηματικών ομίλων. Αγωνιζόμαστε ενάντια στους ιμπεριαλιστικού πολέμους, για ειρήνη και  αλληλεγγύη των λαών, για υγεία και παιδεία για όλους, εργασιακά δικαιώματα και μισθούς με βάση τις σύγχρονες ανάγκες μας, ενάντια στην ακρίβεια, στους θανάτους συνανθρώπων μας και τις απώλειες περιουσιών  από φυσικές καταστροφές.

 

Συμμετέχουμε στην Κυριακή 21 Απρίλη στην Πορεία Ειρήνης που οργανώνει η Πανσαμιακή Επιτροπή Ειρήνης.

Υποδεχόμαστε τους Τούρκους συναγωνιστές από την Επιτροπή Ειρήνης της Σμύρνης.

Συμμετέχουμε στην συγκέντρωση στην Πλατεία Πυθαγόρα κατά τον τερματισμό της πορείας ειρήνης.

 

Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ