3/4/24

Να διοριστούν οι επιτυχόντες του ΑΣΕΠ 2Γ/2022

Το Εργατικό Κέντρο Σάμου εκφράζει τη συμπαράστασή του στους επιτυχόντες του Πανελλήνιου Γραπτού Διαγωνισμού του ΑΣΕΠ 2Γ/2022, οι οποίοι ζητάνε, μετά και την πρόσφατη ίδρυση του Συλλόγου τους, τον άμεσο διορισμό τους.

Είναι άνθρωποι κάθε ηλικίας, με οικογένειες, επαγγελματικές και οικονομικές υποχρεώσεις, οι οποίοι ξεπέρασαν τις δυσκολίες της καθημερινότητας, θυσίασαν χρόνο, κάποιοι και χρήματα, για να διαβάσουν και να πετύχουν. Πρόκειται για 14.837 επιστήμονες κατηγορίας ΠΕ (οι 12691) και ΤΕ (οι 2146). Ένα χρόνο μετά το διαγωνισμό στις 4 Μαρτίου του 2023 και παρά τις διακηρύξεις της κυβέρνησης για απορρόφησή τους στις δημόσιες υπηρεσίες, που αντικειμενικά αντιμετωπίζουν σοβαρή υποστελέχωση, δεν έχει διοριστεί ούτε ένας!

Ζητάμε να παρθούν άμεσα μέτρα ώστε να διοριστούν οι επιτυχόντες του διαγωνισμού, ώστε να καλυφθούν τουλάχιστον κάποια από τα χιλιάδες κενά των υποστελεχωμένων δημοσίων υπηρεσιών.

Είμαστε στο πλευρό σας, ενώ καλούμε Σαμιώτες και Ικαριώτες επιτυχόντες να έρθουν σε επαφή με το Εργατικό Κέντρο Σάμου στο τηλέφωνο 2273027561.