24/3/25

Σύλλογος Γυναικών Μυτιληνιών (μέλος ΟΓΕ) στηρίζει τις κινητοποιήσεις και καλεί τους συμπατριώτες στην Αθήνα σε συμμετοχή

 

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΚΑΛΕΣΜΑ

Καλούμε όλες τις γυναίκες να ενημερώσουμε συγγενείς και φίλους που μένουν στην Αθήνα να συμμετέχουν στις κινητοποιήσεις:

Δευτέρα 31 Μαρτίου 6:00 μμ στο Υπουργείο Υγείας.

Τρίτη 1 Απριλίου 11:00 πμ στο υπουργείο Ναυτιλίας.

Ο σύλλογος γυναικών Μυτιληνιών Σάμου στηρίζει τις νέες κινητοποιήσεις και το κοινό πλαίσιο πάλης  για την στελέχωση όλων των δομών υγείας, που διοργανώνουν τα Εργατικά Κέντρα με τα συνδικάτα, τα Νομαρχιακά τμήματα της ΑΔΕΔΥ, ενώσεις γιατρών και λαϊκοί φορείς των νησιών του Αιγαίου, στην Αθήνα στις 31 Μαρτίου και 1η Απριλίου 2025.

Δεν θα κουραστούμε να  διεκδικούμε την ασφάλεια της ζωής και της υγείας των οικογενειών μας με την επαρκή στελέχωση όλων των δημόσιων και δωρεάν δομών υγείας του νησιού μας  με όλες τις  ειδικότητες, όπως επίσης την μείωση των ακτοπλοϊκών εισιτηρίων με σύγχρονα και ασφαλή πλοία.

Δεν ανεχόμαστε άλλο την κοροϊδία και την εγκατάλειψη. Δεν ανεχόμαστε να παραμονεύουν  τα «ΤΕΜΠΗ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΣΥΓΚΟΙΝΩΝΙΩΝ» στην καθημερινότητά μας.