25/11/19

Ιδιωτικοί Υπάλληλοι:Συγκέντρωση-Συναυλία


Συναδέλφισσα, συνάδελφε

Σε καλούμε να συμμετέχεις στη συγκέντρωση - συναυλία της 27ης Νοέμβρη στις 6 μμ στο αμφιθέατρο της περιφέρειας, που διοργανώνει το Εργατικό Κέντρο Σάμου, απαιτώντας ΕΔΩ και ΤΩΡΑ:

* Να πάρει πίσω η κυβέρνηση τις εξαγγελίες για νέα φυλακή 5000+ προσφύγων και μεταναστών
* Να κλείσει τώρα το υπάρχον και να μην ανοίξει άλλο.
*Άμεσο απεγκλωβισμό προσφύγων και μεταναστών από το νησί και από τη χώρα.
* Κατάργηση της συμφωνίας ΕΕ - Τουρκίας - Ελλάδας
* Αλληλεγγύη στα θύματα των πολέμων και της φτώχειας
* Αποζημίωση στο 100% όσων κατοίκων έχουν υποστεί ζημιές από τις συνθήκες του μακροχρόνιου εγκλωβισμού

Συναδέλφισσα, συνάδελφε

Το σωματείο μας από τη πρώτη στιγμή εμμένει στα παραπάνω και δεν πάμε πίσω απ' αυτά.
Αποδείχτηκε για άλλη μια φορά ότι η λογική του "εφικτού", δηλαδή "ας γίνει ένα hot spot εκτός Βαθυού" όπως κάποιοι υποστηρίζουν, απεμπολώντας τις αρχικές θέσεις της 7ης Φλεβάρη, μας έφερε σ' αυτή τη κατάσταση: Να εξαγγέλλει η κυβέρνηση φυλακές φαραωνικού τύπου και να προκαλεί βάρβαρες καταστάσεις σε ντόπιους και ξένους.
Ο μόνος δρόμος είναι ο δρόμος του αγώνα, ενάντια στους πολέμους που προκαλούν το ΝΑΤΟ, οι ΗΠΑ, Ρωσία, που γεννούν προσφυγιά και φτώχεια.
Ενωμένοι με το εργατικό, φιλειρηνικό, λαϊκό  κίνημα, να παλέψουμε για την κατάργηση της άθλιας συμφωνίας ΕΕ-Τουρκίας-Ελλάδας που επιτάσσει να κρατούνται οι πρόσφυγες και μετανάστες στην πρώτη χώρα υποδοχής.
Στις 27 Νοέμβρη συμμετέχουμε με τις οικογένειές μας στη συγκέντρωση - συναυλία, ενώνοντας τη φωνή μας με χιλιάδες νησιώτες του Αιγαίου στην Παναιγαιακή κινητοποίηση.