29/2/20

Συνεχίζουμε! Καμιά εμπιστοσύνη στην κυβέρνηση και τους ελιγμούς της


 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ


Με πικετοφορία σήμερα το πρωί στην πόλη του Βαθιού το Εργατικό Κέντρο Σάμου σταθερά και αταλάντευτα εξέφρασε την αντίθεσή του στα σχέδια της κυβέρνησης, παρά το γεγονός ότι ο πρωθυπουργός ακύρωσε την επίσκεψη του μέσα στην νύχτα, παίρνοντας το μήνυμα ότι θα έχει να αντιμετωπίσει και στη Σάμο όπως και στα άλλα νησιά τη λαϊκή κατακραυγή και την αγανάκτηση απ’ την πλατεία Πυθαγόρα, του Ζερβού και όλο το νησί, για τα σχέδια που κάνει εις βάρος των νησιωτών και προσφύγω-μεταναστών!

 Τα σωματεία, οι φορείς, ο λαός ανυποχώρητα και δυναμικά είναι ανάγκη να συνεχίσουν τον αγώνα ενάντια στην πολιτική της κυβέρνησης που θέλει να μετατρέψει τα νησιά μας σε φυλακές της Ε.Ε. για πρόσφυγες και μετανάστες.

Σήμερα ακόμη περισσότερο που οι εξελίξεις είναι τέτοιες, οξύνονται οι επιθέσεις, οι επεμβάσεις και οι ανταγωνισμοί στην περιοχή μας, ενώ παίζονται και διάφορα γεωπολιτικά παιχνίδια, αποδεικνύεται και είναι ακόμη μεγαλύτερη ανάγκη η κυβέρνηση να προχωρήσει σε μαζικό απεγκλωβισμό προσφύγων και μεταναστών από τα νησιά και τη χώρα και να κλείσουν τα κέντρα φυλακές στα νησιά.

Όπως ο λαός με τον αγώνα του έδιωξε τα ΜΑΤ απ' τα νησιά, έτσι με τον αγώνα του μπορεί να επιβάλει να κλείσει το hotspot του Βαθιού, να μη γίνει στου Ζερβού και πουθενά αλλού νέο κλειστό ή ανοιχτό και θα χαλάσει τα σχέδια της κυβέρνησης!

Καμιά εμπιστοσύνη στην κυβέρνησης και στους ελιγμούς της!

Περιμένουμε τον πρωθυπουργό και είμαστε σε αγωνιστική ετοιμότητα!