29/9/20

ΣΤΙΣ 7 ΟΚΤΩΒΡΗ ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ : ΟΙ ΝΑΖΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΝΑ ΒΡΕΘΟΥΝ ΣΤΗ ΦΥΛΑΚΗ


              ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΝΟΜΟΥ ΣΑΜΟΥ

ΣΥΝΔΙΚΑΤΟ ΟΙΚΟΔΟΜΩΝ & ΣΥΝΑΦΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΩΝ ΙΚΑΡΙΑΣ - ΦΟΥΡΝΩΝ

ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΞΕΝΟΔΟΧΟΫΠΑΛΛΗΛΩΝ & ΣΥΝΑΦΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΩΝ ΙΚΑΡΙΑΣ-ΦΟΥΡΝΩΝ

ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΩΝ ΜΙΣΘΩΤΩΝ ΙΚΑΡΙΑΣ- ΦΟΥΡΝΩΝ

ΣΤΙΣ  7  ΟΚΤΩΒΡΗ  ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ :

ΟΙ ΝΑΖΙ  ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΝΑ ΒΡΕΘΟΥΝ ΣΤΗ ΦΥΛΑΚΗ

ΚΑΛΕΣΜΑ  ΣΕ  ΕΚΔΗΛΩΣΗ –  ΣΥΖΗΤΗΣΗ  ΣΤΗΝ  ΙΚΑΡΙΑ

Παρασκευή 2 Οκτώβρη, ώρα 8:00 μ.μ. στον Άγιο Κήρυκο

(αίθουσα Αγίου Παντελεήμονα) με ομιλητή τον Μάνο Μαλαγάρη,

συνήγορο πολιτικής αγωγής του ΠΑΜΕ στη δίκη των ναζιστών.


       Φέτος συμπληρώνονται 7 χρόνια που ο αντιφασίστας μουσικός, Παύλος Φύσσας, έπεφτε νεκρός από μαχαίρι χρυσαυγίτη. Είχαν προηγηθεί οι δολοφονικές επιθέσεις των χρυσαυγιτών σε συνδικαλιστές του ΠΑΜΕ στο Πέραμα, σε μετανάστες και Έλληνες εργάτες. Πράξεις οργανωμένες και καθοδηγημένες, με ατράνταχτα στοιχεία, από την εγκληματική-ναζιστική οργάνωση Χρυσή Αυγή, που ακόμη και σήμερα μένουν ατιμώρητες, με τη δίκη των ναζιστών να καθυστερεί αδικαιολόγητα με διάφορες προφάσεις και με ευθύνες των προηγούμενων κυβερνήσεων (ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ), με τους εγκληματίες να κυκλοφορούν ελεύθεροι, αλλά και με την εισαγγελική πρόταση πρακτικά να τους ξεπλένει.

Στις 7 του Οκτώβρη,  θα ανακοινωθεί η απόφαση της δίκης της ναζιστικής-εγκληματικής οργάνωσης Χρυσή Αυγή. Η παραδειγματική τιμωρία των ναζί δολοφόνων, που μέχρι σήμερα κυκλοφορούν ελεύθεροι συνεχίζοντας να σπέρνουν το ρατσιστικό δηλητήριο, είναι λαϊκή απαίτηση.

Να ολοκληρωθεί η δίκη με όλους τους ναζιστές - εγκληματίες στη φυλακή!

       Η καλύτερη απάντηση στη Χρυσή Αυγή αλλά και σε όλους τους φασίστες και τα μορφώματά τους, να δοθεί από τον ίδιο τον λαό και τη νεολαία, με την απομόνωσή τους από παντού, σε κάθε χώρο δουλειάς και εκπαίδευσης, σε κάθε γειτονιά, πάνω απ’ όλα με τον αγώνα για την ανατροπή αυτού του σάπιου εκμεταλλευτικού συστήματος, που γεννάει και θρέφει τέτοια εκτρώματα!

Καλούμε το λαό και τη νεολαία της Ικαρίας, τα σωματεία εργαζομένων δημόσιου και ιδιωτικού τομέα του νησιού μας, τους συλλόγους γονέων και τους μαθητές,  στην εκδήλωση - συζήτηση για τη δράση της ναζιστικής οργάνωσης της Χρυσής Αυγής και την πορεία της δίκης των χρυσαυγιτών.

Τον φασισμό βαθιά κατάλαβέ τον, δε θα πεθάνει μόνος, τσάκισέ τον!