16/12/20

Σωματείο Ιδιωτικών Υπαλλήλων: ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ! ΕΚΤΑΚΤΟ ΒΟΗΘΗΜΑ ΣΤΟΥΣ ΠΛΗΤΤΟΜΕΝΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΑΠΟ ΣΕΙΣΜΟ Ή ΠΛΗΜΜΥΡΑ


 Σαράντα δύο (42) μέρες πέρασαν από τον καταστροφικό σεισμό της 30ης Οκτωβρίου και οι εργαζόμενοι στον ιδιωτικό τομέα που οι επιχειρήσεις - χώροι εργασίας πλήγηκαν από τον σεισμό, διαβιούν χωρίς καμία στήριξη από την πολιτεία, αφού μέχρι σήμερα δεν υπάρχει ΦΕΚ και δεν έχει ανοίξει η πλατφόρμα για αναστολή εργασιών λόγω σεισμού ή πλημμύρας που προήλθε απ' αυτόν.

          Απαιτούμε εδώ και τώρα να δοθεί έκτακτο βοήθημα σε όσους είναι χωρίς δουλειά λόγω σεισμού ή πλημμύρας. Να υπάρχει μέριμνα για το δώρο των Χριστουγέννων τώρα. Άμεσα να ξεκινήσει η επιδότηση ενοικίου σε όσους είναι άστεγοι λόγω σεισμού.

          Συνάδελφοι η δύναμή μας είναι το σωματείο μας. Είναι η Επιτροπή Αλληλεγγύης και Διεκδίκησης. Μέλος της είναι και το σωματείο μας.

Απαιτούμε εδώ και τώρα:

          * Να ανοίξει η πλατφόρμα για αναστολή εργασιών λόγω σεισμού και πλημμύρας.

          * Να δοθεί το δώρο Χριστουγέννων

          * Άμεσες αποζημιώσεις 100% των ζημιών

          * Αναστολή πληρωμών ΟΤΕ, ΔΕΗ, ύδρευση, ΕΝΦΙΑ

          * Να ξεκινήσει η επιδότηση ενοικίου

          * Αποκατάσταση των ζημιών στα σχολεία. Προκάτ αίθουσες τώρα ως προσωρινή λύση.

          Συνάδελφοι πάρτε ενεργό μέρος στην Επιτροπή Αλληλεγγύης και Διεκδίκησης. Δυναμώστε το σωματείο σας. Στηρίζουμε ο ένας τον άλλον μαζεύουμε και διανέμουμε τρόφιμα μακράς διάρκειας, παιχνίδια, είδη ατομικής υγιεινής, ώρες 9πμ-1μμ στο Εργατικό Κέντρο Σάμου (τηλ. 2273027561) και στο Καρλόβασι κατόπιν συνεννόησης.

 

                                                                                                    Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ