12/12/20

Διευκρινίσεις για την παρακολούθηση της μεγάλης διαδικτυακής συναυλίας του Πανελλήνιου Μουσικού Συλλόγου

 


Διευκρινίσεις για την παρακολούθηση της μεγάλης διαδικτυακής συναυλίας:

Για όλου του κόσμου το ψωμί, το φως και το τραγούδι

Η πραγματοποίηση και βιντεοσκόπηση της συναυλίας θα γίνει Πέμπτη 10 και Παρασκευή 11 Δεκέμβρη στην αίθουσα “Α. Τριάντη” του Μεγάρου Μουσικής με ζωντανή συμμετοχή όλων των συντελεστών ενώ η πρώτη προβολή θα γίνει την Κυριακή 13 Δεκεμβρίου στις 21:00 μέσω της ψηφιακής πλατφόρμας www.estage.gr

Η συναυλία αποτελεί ένα σημαντικό πολιτιστικό γεγονός, ιδιαίτερα μέσα στις υπάρχουσες συνθήκες, λόγω της συμμετοχής δεκάδων καταξιωμένων καλλιτεχνών, μουσικών και τραγουδιστών. Αποτελεί μια προσφορά του Συλλόγου και των καλλιτεχνών που συμμετέχουν προς τον λαό που δεν το βάζει κάτω αλλά αγωνίζεται. Ταυτόχρονα αποτελεί σημαντικό βήμα για την προβολή του αγώνα και των διεκδικήσεων του Συλλόγου μας καθώς και για την οικονομική ενίσχυση του Ταμείου Αλληλεγγύης του Συλλόγου για την στήριξη των συναδέλφων μας που βρίσκονται σε ανάγκη.

Απευθυνόμαστε πλατιά σε όλους τους ανθρώπους που παρακολουθούν τον αγώνα μας να στηρίξουν και να βοηθήσουν να φτάσει παντού το μήνυμα αυτής της σημαντικής πρωτοβουλίας.

Η προβολή της συναυλίας θα γίνει μέσω της ψηφιακής πλατφόρμας www.estage.gr. Οι ενδιαφερόμενοι θα μπουν στην πλατφόρμα και να αγοράσουν (μέσω τραπεζικής κάρτας) εισιτήριο το οποίο προορίζεται για την ενίσχυση του Ταμείου Αλληλεγγύης. Παρακάτω δίνονται αναλυτικές οδηγίες για την εγγραφή στην πλατφόρμα και την αγορά εισιτηρίου.

Υπάρχει ένα ενιαίο εισιτήριο με τρεις διαφορετικές τιμές (3, 5 και 10 ευρώ) ώστε να μπορεί καθένας να επιλέξει το ποσό με το οποίο θα ενισχύσει το Ταμείο Αλληλεγγύης του Συλλόγου μας. Το εισιτήριο είναι ενιαίο ανεξάρτητα της τιμής, δηλαδή δεν διαφοροποιούνται οι όροι πρόσβασης στην συναυλία.

Υπάρχει δυνατότητα προαγοράς του εισιτηρίου την οποία και προτείνουμε για λόγους ενίσχυσης του Ταμείου του Συλλόγου μας αλλά και για την έγκαιρη αντιμετώπιση πιθανών προβλημάτων ή δυσκολιών κατά την διαδικασία εγγραφής.

Παράλληλα και ανεξάρτητα με την παρακολούθηση της συναυλίας καλούμε όλους τους φίλους να ενισχύσουν οικονομικά το Ταμείο Αλληλεγγύης του Συλλόγου μας, καταθέτοντας στον παρακάτω τραπεζικό λογαριασμό

GR 080 1100 40 00 00 00 4060 806264 (Εθνική Τράπεζα)

🔴 Αναλυτικές οδηγίες για την είσοδο στην πλατφόρμα, και την αγορά εισιτηρίου.

Κατά την πρώτη είσοδο στην πλατφόρμα κάθε χρήστης πρέπει να πραγματοποιήσει εγγραφή. Η εγγραφή νέου χρήστη είναι εξαιρετικά απλή και επιτυγχάνεται με τον εξής τρόπο:

Στην αρχική οθόνη της πλατφόρμας, στο επάνω δεξιά μέρος, υπάρχουν δυο ταμπέλες με τίτλο “Σύνδεση” και “Εγγραφή”.

Επιλέγουμε “Εγγραφή” και εισάγουμε στα αντίστοιχα πεδία διεύθυνση e-mail, όνομα χρήστη και έναν προσωπικό κωδικό που αποτελεί το προσωπικό μας κλειδί για είσοδο στην εφαρμογή. Τον κωδικό αυτό τον εισάγουμε ξανά στο πεδίο “Επαλήθευση κωδικού” προσέχοντας να μην γίνει λάθος στην αντιγραφή. Τσεκάρουμε το λευκό τετραγωνάκι δίπλα στην δήλωση “Συμφωνώ με τους όρους χρήσης” και χτυπάμε το κουμπί “Εγγραφή” για να ολοκληρωθεί η διαδικασία.

Για κάθε επόμενη είσοδο στην πλατφόρμα δεν χρειάζεται να επαναληφθεί η διαδικασία της Εγγραφής αλλά μόνο η Σύνδεση, εισάγοντας διεύθυνση e-mail και τον προσωπικό κωδικό.

Ύστερα από την εγγραφή ή την σύνδεση ο χρήστης προωθείται στην κεντρική σελίδα της πλατφόρμας όπου επιλέγει την συναυλία που επιθυμεί να παρακολουθήσει. Εκεί επιλέγει την συναυλία του Πανελλήνιου Μουσικού Συλλόγου με τίτλο “Για όλου του κόσμου το ψωμί το φως και το τραγούδι”

Στο παράθυρο της συναυλίας επιλέγουμε την ταμπέλα με τίτλο “Απαιτείται εισιτήριο για να αποκτήσετε πρόσβαση”

Στο παράθυρο αγοράς εισιτηρίου επιλέγει μια από τις τρεις επιλογές (3, 5 ή 10 ευρώ). Στο επόμενο παράθυρο εισάγει τα στοιχεία της κάρτας μέσω της οποίας θα γίνει η πληρωμή. Εκεί συμπληρώνει το όνομα (όπως ακριβώς αναγράφεται στη κάρτα του) και τον αριθμό της κάρτας (χωρίς κενά αφού η πλατφόρμα τα βάζει αυτόματα). Στο επόμενο πεδίο ο χρήστης βάζει το μήνα και το έτος που λήγει η κάρτα του, καθώς και τον τριψήφιο αριθμό που αναγράφεται εκτός του πλαισίου στο πίσω μέρος της κάρτας. Για την ολοκλήρωση της διαδικασίας πατάει το κουμπί “Πληρωμή”.

Με την ολοκλήρωση της πληρωμής αποστέλλεται άμεσα απόδειξη πληρωμής στην διεύθυνση e-mail που δήλωσε ο χρήστης.

Μετά την ολοκλήρωση την πληρωμής του εισιτηρίου ο χρήστης μπορεί να παρακολουθήσει την συναυλία πατώντας επάνω στο πλήκτρο αναπαραγωγής επάνω στο βίντεο της συναυλίας.

Όσοι έχουν αγοράσει νωρίτερα το εισιτήριο, απλώς συνδέονται και παρακολουθούν την συναυλία.


                                                                Για το Δ.Σ.

             Ο Πρόεδρος                                                                           Ο Γ. Γραμματέας

Βασίλης Παρασκευόπουλος                                                          Κώστας Σταυρόπουλος