23/2/21

Διαδικτυακή Συζήτηση για την Τηλεργασία την Τρίτη 23 Φλεβάρη, στις 19:30, με θέμα: Τηλεργασία: Νέα επίθεση στα εργασιακά δικαιώματα και οι κοινωνικές επιπτώσεις. Η απάντηση των εργαζομένων.

 


Η Ένωση Λογιστών - Ελεγκτών Περιφέρειας Αττικής και ο Σύνδεσμος Ιδιωτικών Υπαλλήλων Αθήνας διοργανώνουν διαδικτυακή συζήτηση μεσω zoom για την τηλεργασία. 

Είναι προγραμματισμένη για σήμερα το βράδυ στις 19.30. Θα έρθει μια σημαντική πείρα για το θέμα από μεγάλους εργασικούς χώρους της Αττικής, όπου εφαρμόζεται το μέτρο. Είναι σημαντικό πέρα από τα μέλη των ΔΣ, να απευθυνθούμε και πλατία στα μέλη μας να παρακολουθήσουν τη σμερινη δουλειά.


Η σύσκεψη θα πραγματοποιηθεί μέσω της πλατφόρμας τηλεδιάσκεψης Zoom θα μεταδοθεί ζωντανά στο YouTube στον παρακάτω σύνδεσμο: https://youtu.be/k14E4WbBfV0.

 

Εισηγητικές τοποθετήσεις θα γίνουν από:

 

·         Αλεξάνδρα Καπαρού, Πρόεδρο της Ένωσης Λογιστών - Ελεγκτών Περιφέρειας Αττικής, μέλος της Διοίκησης της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Λογιστών.

·         Νίκο Τζώρτζη, ψυχολόγο και Πρόεδρο του Συνδέσμου Ιδιωτικών Υπαλλήλων Αθήνας, μέλος της Διοίκησης της Ομοσπονδίας Ιδιωτικών Υπαλλήλων Ελλάδας.