29/5/21

Δελτίο τύπου του Ν.Τ. Σάμου της ΑΔΕΔΥ για την κινητοποίηση στις 28 Μαϊου

 


Την Παρασκευή 28-5-2021 στις 18:30μμ  πραγματοποιήθηκε συλλαλητήριο, που διοργάνωσε το Νομαρχιακό Τμήμα Σάμου της ΑΔΕΔΥ εκφράζοντας την αντίθεση του στο αντεργατικό τερατούργημα που φέρνει η Κυβέρνηση της Ν.Δ. στην Βουλή. Το συλλαλητήριο ξεκίνησε στο Εργατικό Κέντρο Σάμου , στην συνέχεια με συνθήματα , όπως ΄΄Κάτω τα χέρια από το 8ωρο, δεν είναι για παζάρια και για διάλογο΄΄   και ΄΄Λάστιχο ωράριο-λάστιχο ζωή, οργανώσου τώρα για την ανατροπή ΄΄  ακολούθησε πορεία στην παραλιακή λεωφόρο και κατέληξε στην πλατεία Πυθαγόρα.

Την κεντρική ομιλία έκανε το μέλος της Εκτελεστικής Γραμματείας του Νομαρχιακού Τμήματος Σάμου της ΑΔΕΔΥ, Χρήστος Πανούσος, όπου πριν την ομιλία (διάβασε εδώ την ομιλία) έκανε   δήλωση-καταδίκη του κράτους του Ισραήλ που για ακόμη μια φορά με την ανοχή των ΗΠΑ και της ΕΕ εξαπέλυσε αεροπορικές επιδρομές και βομβαρδισμούς στην πολύπαθη Παλαιστίνη με δεκάδες θύματα, ανάμεσά τους και μικρά παιδιά.

Τέλος κάλεσαν όλα τα πρωτοβάθμια σωματεία και όλους τους εργαζόμενους τις επόμενες ημέρες να απευθυνθούν σε όλο το λαό, άνθρωπο τον άνθρωπο, στους εργαζόμενους, στην νεολαία, στους άνεργους, στις γυναίκες και στους συνταξιούχους και να παλέψουν για την επιτυχία της  πανελλαδικής απεργίας, που οργανώνουν τα συνδικάτα στις 3 Ιουνίου. Η απεργιακή συγκέντρωση θα ξεκινήσει στις 10:00πμ στο Εργατικό κέντρο Σάμου. 


 







Η Ε.Γ του Ν.Τ. Σάμου της ΑΔΕΔΥ