18/6/21

Σωματείο Ιδιωτικών Υπαλλήλων: Ανακοίνωση για τις εκλογές


 ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΕΚΛΟΓΩΝ

                                                                 

Προς όλα τα μέλη του σωματείου

 

Συνάδελφοι και συναδέλφισσες,

               

          Μετά την Γενική Συνέλευση που έγινε χθες ενημερώνουμε ότι  οι εκλογές του Συλλόγου μας για την ανάδειξη νέας Διοίκησης, Εξελεγκτικής Επιτροπής, Αντιπροσώπων στο Εργατικό Κέντρο και την Ομοσπονδία Ιδιωτικών Υπαλλήλων θα πραγματοποιηθούν :

·    Σάββατο 26/6/2021 από ώρα 5 μ.μ. – 9 μ.μ. στον Εύδηλο, στα γραφεία των Σωματείων πάνω από το Κατσούλειο

·       Δευτέρα 28/6/2021 από ώρα 3 μ.μ. – 10 μ.μ. στο Εργατικό Κέντρο Σάμου, στο Βαθύ

·     Τετάρτη 30/6/2021  και ώρα μ.μ. – 10 μ.μ.  στα γραφεία σωματείων Καρλοβάσου (οδός Γοργύρα, πάνω από πρώην Ζαχαροπλαστείο ΑΝΘΕΜΙΣ, 1ος όροφος)

·     Παρασκευή 2/7/2021 και ώρα μ.μ. – 10 μ.μ. στο Εργατικό Κέντρο Σάμου, στο Βαθύ


Οι τρεις μέρες των εκλογών στη Σάμο μπήκαν τόσο για να διευκολυνθούν οι εργαζόμενοι που κατοικούν στην Δυτική Σάμου (Καρλόβασι 30/6/2021) όσο και οι εργαζόμενοι που κατοικούν στην Ανατολική Σάμο ώστε αν δεν μπορέσουν να πάρουν μέρος την πρώτη μέρα των εκλογών να έρθουν την δεύτερη.

 

Όσοι συνάδελφοι θέλουν να θέσουν υποψηφιότητα για τα παραπάνω όργανα μπορούν να καταθέτουν τις αιτήσεις υποψηφιότητας και τις κοινές δηλώσεις αν πρόκειται για συνδυασμό στο γραφείο του Συλλόγου στο Εργατικό Κέντρο καθημερινά από 18/6/2021 έως και 23/6/2021 και  ώρες 08.00΄ - 14.00΄ (απ’ όπου επίσης μπορείτε να προμηθεύεστε αιτήσεις υποψηφιότητας ή και κοινή δήλωση αν πρόκειται για συνδυασμό).  

 

 Η Εφορευτική Επιτροπή θα δεχθεί αιτήσεις υποψηφιότητας την Τετάρτη  23/6/2021 από ώρα 6 – 7 το απόγευμα στο γραφείο του σωματείου (Εργατικό Κέντρο Σάμου - Σμύρνης 2) οπότε και λήγει η προθεσμία υποβολής υποψηφιοτήτων και θα εκδώσει ανακοίνωση με τον πίνακα υποψηφίων.

 

Μετά τις 7 το απόγευμα της 23/6/2021 καμία αίτηση δεν θα γίνεται δεκτή.

 

Συνάδελφοι-σσες,

          Είναι σημαντική και απαραίτητη η παρουσία όλων μας στις εκλογές. Δίνουμε δύναμη στο Σωματείο μας, για να γίνει ακόμη πιο ισχυρό όπλο στα χέρια μας. Υπερασπιζόμαστε και οργανώνουμε καλύτερα τον αγώνα για τα συμφέροντα των εργαζομένων του κλάδου στις ιδιαίτερα δύσκολες σημερινές συνθήκες. Για να έχουμε ικανοποιητική κλαδική σύμβαση. Για να πληρωνόμαστε όταν δουλεύουμε. Για να υπερασπιζόμαστε τα δικαιώματά μας και να κατακτάμε νέα, για την υγεία, τη ζωή, τα ωράρια, τους μισθούς, την ασφάλιση.

 

Συνάδελφοι-σσες,  η δύναμη του σωματείου είσαστε εσείς!

Δώστε δύναμη στην δική σας φωνή!

 

ΠΡΟΣΟΧΗ Μην ξεχάσετε ότι για να μπορέσετε να ψηφίσετε θα πρέπει να έχετε μαζί σας την Αστυνομική Ταυτότητα και το Βιβλιάριο Ασθενείας.

 

 

Με συναδελφικούς χαιρετισμούς