14/9/21

Σύλλογος Εργαζομένων Γ.Νοσοκομείου Σάμου: Δελτίο Τύπου για τη συγκέντρωση διαμαρτυρίας στις 10-9-2021 - Νέα ΓΣ 14/09 και ώρα 13.00

Το Δ.Σ. του Συλλόγου εργαζομένων του Γενικού Νοσοκομείου Σάμου χαιρετίζει όλες και όλους τους συναδέλφους υγειονομικούς και όλους όσους συμμετείχαν την Παρασκευή 10-9-2021, στην συγκέντρωση-διαμαρτυρίας, όπου πραγματοποιήθηκε στην πλατεία Πυθαγόρα.

Το συγκεντρωμένο πλήθος, με αυτό τον τρόπο εξέφρασε για άλλη μια φορά την αντίθεση του στην υποχρεωτικότητα του εμβολιασμού και απαίτησε να πάρει πίσω η Κυβέρνηση τον απαράδεκτο νόμο, που έχει θέσει σε διαθεσιμότητα δεκάδες υγειονομικούς. Απαιτήσαμε και απαιτούμε την άμεση επαναπρόληψη τους, διότι κανείς δεν περισσεύει, καθώς και την στελέχωση με μόνιμο προσωπικό του δημοσίου συστήματος υγείας, τον εξοπλισμό του, την χρηματοδότηση του, αλλά και την μονιμοποίηση όλων των υγειονομικών που εργάζονται με ελαστικές μορφές εργασίας.

Το Δ.Σ. του Συλλόγου καλεί όλους τους συναδέλφους και τις συναδέλφισσες  την Τρίτη 14-9-2021 και ώρα 13:00μμ σε γενική συνέλευση στο προαύλιο του Νοσοκομείου, ώστε να παρθούν αποφάσεις για την συνέχιση του αγώνα.