1/9/21

Σύλλογος Εργαζομένων Γ.Νοσοκομείου Σάμου: Συνεχίζουν με νέα κινητοποιηση αυριο 2/9 στις 7:00 το πρωί


 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

   Το Δ.Σ. του συλλόγου πραγματοποίησε σήμερα Τετάρτη  1/9/2021 κινητοποίηση – κατάληψη στις διοικητικές υπηρεσίες του νοσοκομείου με μεγάλη συμμέτοχη των συναδέλφων εμβολιασμένων και ανεμβολίαστων ενάντια στις διώξεις και απολύσεις που έχει εξαγγείλει η κυβέρνηση για τους υγειονομικούς.


  Στόχος στη συγκέντρωση μας ήταν η παρεμπόδιση στο να δοθούν από τη πλευρά της διοίκησης τα έγγραφα που θα έθεταν σε άδεια άνευ αποδοχών τους συναδέλφους μας η όποια και επιτέυθηκε.


 Στην ομιλία του ο Πρόεδρος του συλλόγου τόνισε ότι το νοσοκομείο μας και γενικότερα το δημόσιο σύστημα υγείας δεν κινδυνεύει από τους ανεμβολίαστους συναδέλφους μας αλλά από την πολιτική που ακολουθεί η κυβέρνηση της  αυτοχρηματοδότησης και της υποστελέχωσης . Οι εργαζόμενοι του νοσοκομείου αποφάσισαν ομόφωνα να επιστρέψουν όλοι οι συνάδελφοι στις εργασίες τους να μην παραλάβουν κανένα έγγραφο που θα τους θέσει σε άδεια ανευ αποδοχών και αποφάσισαν να προχωρήσουν σε κινητοποίηση την Πέμπτη 2/9/2021και ώρα 7:00 - 9:00 πμ και συγκέντρωση στις διοικητικές υπηρεσίες.

 

 

 

 

                                                                                                      ΤΟ Δ.Σ