14/3/22

Επιτροπή Ειρήνης: Κάλεσμα για την κινητοποίηση της Πέμπτης 17 Μάρτη στο Καρλόβασι, στις 6:30 μ.μ.

 


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΟΛΟΙ ΤΗ ΠΕΜΠΤΗ ΣΤΟ ΚΑΡΛΟΒΑΣΙ

ΣΤΟ ΑΝΤΙΪΜΠΕΡΙΑΛΙΣΤΙΚΟ ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ

ΤΟΥ ΕΡΓΑΤΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΣΑΜΟΥ

 

Ακόμα ένα βροντερό  «ΟΧΙ ΣΤΟΝ ΙΜΠΕΡΙΑΛΙΣΤΙΚΟ ΠΟΛΕΜΟ – ΝΑ ΑΠΕΜΠΛΑΚΕΙ ΤΩΡΑ Η ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟΝ», πρέπει να ακουστεί την Πέμπτη 17 Μάρτη στο Καρλόβασι στην συγκέντρωση του Εργατικού Κέντρου Σάμου.

Τα αιτήματα των εργαζομένων για:  Κατάργηση των φόρων στα καύσιμα και του ΦΠΑ στα είδη λαϊκής κατανάλωσης – Μείωση της τιμής του ηλεκτρικού ρεύματος στο 50% - Αυξήσεις στους μισθούς , τα μεροκάματα και τις συντάξεις  - Προσλήψεις στην Υγεία και γενναία χρηματοδότηση των Νοσοκομείων κ.ά, θα ακουστούν μαζί με τα αντϊμπεριαλιστικά αντιπολεμικά συνθήματα.

Άλλωστε ο πόλεμος  σε βάρος της εργατικής τάξης και των λαϊκών στρωμάτων από μια ολιγαρχία του πλούτου που κλέβει το λαό και ρημάζει τη χώρα δεν σταμάτησε ποτέ και δεν πρόκειται να σταματήσει αν δεν βάλουμε εμείς,  οι άνθρωποι του καθημερινού μόχθου, τέλος στην εκμετάλλευση και τη βαρβαρότητα.

Η Πανσαμιακή Επιτροπή Ειρήνης αναπόσπαστο τμήμα της Ελληνικής Επιτροπής για την Διεθνή Ύφεση και Ειρήνη, καλεί τα μέλη της, τους φίλους της Ειρήνης , όλο το λαό να δώσουν μαχητικό παρών στο Εργατικό Αντιϊμπεριαλιστικό – Αντιπολεμικό Συλλαλητήριο , την Πέμπτη 17 Μάρτη στις 6:30 μμ, στη Πλατεία Καρλοβάσου.

Η ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΤΗΣ Π.Ε.Ε