5/4/22

Σύλλογος Ιδιωτικών Υπαλλήλων ν. Σάμου: Όλοι και όλες στην ΑΠΕΡΓΙΑ 06-04-2022

 Όλοι και όλες στην ΑΠΕΡΓΙΑ

και την Απεργιακή Συγκέντρωση

Τετάρτη 6 Απρίλη

Σάμος: 10 το πρωί στο Εργατικό Κέντρο, στο Βαθύ

Ικαρία: 11 το πρωί στην Πλατεία Ευδήλου

Συναδέλφισες, συνάδελφοι,

Το Σωματείο Ιδιωτικών Υπαλλήλων νόμου Σάμου καλεί τα μέλη του και τους εργαζόμενους συνολικά των νησιών μας να συμμετέχουν στην Πανελλαδική Πανεργατική Απεργία στις 6 Απρίλη. 

Ενώνουμε τις φωνές μας και παλεύουμε κόντρα στην ακρίβεια που μας επιβάλουν οι πολιτικές όλων των κυβερνήσεων για τις ανάγκες του κεφαλαίου. Θέλουμε μέτρα υπεράσπισης του λαϊκού εισοδήματος.

Κατάργηση του ΦΠΑ στα είδη πλατιάς λαϊκής κατανάλωσης και του φόρου κατανάλωσης στα καύσιμα, γενναία μείωση και πλαφόν στην τιμή του ρεύματος και συνολικά στην ενέργειας. Καμιά διακοπή ρεύματος, νερού τηλεφώνου. Καμιά κατάσχεση και πλειστηριασμός σε κανένα λαϊκό σπίτι.

Ενώνουμε τις φωνές μας για καλύτερες συνθήκες εργασίας, υπογραφή κλαδικής συλλογικής σύμβασης εργασίας με αυξήσεις σε μισθούς, ΕΓΣΣΕ με 825 ευρώ μεικτό μισθό, για νομική κατοχύρωση της κυριακάτικης αργίας για αξιοπρεπή ζωή για εμάς και τα παιδιά μας. Για επίδομα ανεργίας 600 ευρώ για όλους τους ανέργους. Κανένας απλήρωτος ή ανασφάλιστος.

 

Διαδηλώνουμε και ζητάμε να σταματήσει ο πόλεμος στην Ουκρανία σήμερα, τώρα και να απεμπλακεί η χώρας μας από τους ιμπεριαλιστικούς σχεδιασμούς ΗΠΑ-ΝΑΤΟ-Ε.Ε.-Ρωσίας! Κανένας φαντάρος και στρατιωτικός εκτός συνόρων. Δεν διαλέγουμε στρατόπεδο ληστών. Αλληλεγγύη στους πρόσφυγες.

 

Δεν πρέπει να λείπει κανείς από αυτόν τον αγώνα. Είναι αγώνας επιβίωσης!

 

Όλοι μαζί ενωμένοι σαν μια γροθιά μέσα από το σωματείο μας μπορούμε να αντιπαλέψουμε τις πολιτικές εξόντωσής μας. Να καταπολεμίσουμε το φόβο με ενότητα και μαζικότητα, να οργανώσουμε τη δράση μας και να βγούμε μπροστά για τα δικαιώματα μας στη δουλειά και στη ζωή! Δεν συμβιβαζόμαστε με τα ψίχουλα και τη βαρβαρότητα!

 

Στην οργάνωση και στον αγώνα είναι η δύναμή μας!

Όλοι και όλες στην Απεργία Τετάρτη 6 Απρίλη

ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ