15/6/22

ΝΤ Σάμου ΑΔΕΔΥ: Για τη δίκη της Χρυσής Αυγής στις 15/6 - Οι ΝΑΖΙ στη φυλακή!

Στις 15 Ιούνη, στο Εφετείο Αθηνών, ξεκινά σε δεύτερο βαθμό η δίκη τηςεγκληματικής οργάνωσης της Χρυσής Αυγής. Η ΕΓ του ΝΤ Σάμου της ΑΔΕΔΥ στηρίζει τις κινητοποιήσεις των συνδικάτων και τη συγκέντρωση έξω απ’ το χώρο της δίκης εκείνης της ημέρας και απαιτούμε, οι εγκληματίες ναζιστές να μπουν ακόμα πιο βαθιά στη φυλακή. Δε θα ανεχθούμε καμία αναίρεση της καταδίκης τους ή να πέσουν στα μαλακά.

Η πάλη ενάντια στον φασισμό και το σύστημα που τον γεννά δε σταματά. Τα συνδικάτα και ο εργαζόμενος λαός εξάλλου έχουμε πείρα.

Είμαστε σε επαγρύπνηση, σε αγωνιστική ετοιμότητα, δυναμώνοντας τον αγώνα ενάντια στους φασίστες και τ’ αφεντικά τους. Δυναμώνουμε τον αγώνα για τη ζωή και τα δικαιώματα των εργαζομένων και της νεολαίας. Ξεβρομίζουμε τις γειτονιές και τους χώρους δουλειάς από το φασιστικό δηλητήριο, το ρατσισμό και την ξενοφοβία. Αποκαλύπτουμε τον πραγματικό αντίπαλο, το σύστημα που γεννά φτώχεια, πολέμους, προσφυγιά, δυστυχία και καλλιεργεί τον εθνικισμό.

Η καταδίκη των ΝΑΖΙ ήταν μια μεγάλη νίκη του λαού, των αγώνων των εργαζομένων. Συνεχίζουμε μέχρι να τους στείλουμε εκεί που τους αξίζει, στο σκουπιδοτενεκέ της Ιστορίας μια για πάντα!

 

Δυναμώνουμε τον αγώνα μας!

ΟΙ ΝΑΖΙ ΣΤΗΝ ΦΥΛΑΚΗ

 

 

 

 

Για την Εκτελεστική Γραμματεία

 

O Πρόεδρος

 

 

Σταμάτης Φιλιππής  

O Γραμματέας

 

 

Μανώλης Παχυμανώλης