7/11/22

Σωματείο Οικοδόμων Καρλοβάσου: όλοι στην Απεργία στις 9 Νοέμβρη

 


ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΑ

ΤΕΤΑΡΤΗ 9 ΝΟΕΜΒΡΗ

Συγκέντρωση στις 10 πμ, Εργατικό Κέντρο, Βαθύ

ΚΑΜΙΑ ΑΝΟΧΗ – ΚΑΜΙΑ ΑΝΑΜΟΝΗ

Συνάδελφοι οικοδόμοι Έλληνες και μετανάστες,

Όλοι στον αγώνα για να υπερασπιστούμε τη ζωή μας από τις συνέπειες των αντεργατικών πολιτικών, των ανταγωνισμών μεταξύ των αρπαχτικών, των πολέμων και της εκμετάλλευσης του ιδρώτα μας.

 

Ρεύμα, τρόφιμα και καύσιμα φθηνά για τον λαό.

Κανένας παγωμένος, κανένας πεινασμένος, κανένας μόνος του.

Κανένας ανασφάλιστος. Διανομή των υπέρ αγνώστων ενσήμων.

Στελέχωση όλων των μονάδων υγείας. Αποκατάσταση των ζημιών από το σεισμό

 

Δε θα αφήσουμε να γίνει η ζωή μας καύσιμη ύλη για τα κέρδη των επιχειρηματιών της Ενέργειας, των καυσίμων, για να γεμίζουν τα θησαυροφυλάκια τους οι μεγάλοι επιχειρηματικοί όμιλοι των σούπερ μάρκετ.

Δεν ανεχόμαστε η ζωή μας να μετριέται με κουπόνια και «pass». Να μας κοροϊδεύουν κατάμουτρα με εξαγγελίες και μέτρα κοροϊδία όπως το «καλάθι του νοικοκυριού» και ταυτόχρονα να μας προετοιμάζουν για «βαρυχειμωνιά» λέγοντας ότι και τα ψίχουλα που μοιράζουν θα κοπούν.

Εμείς ξέρουμε τι σημαίνει βαρυχειμωνιά από πρώτο χέρι. Περάσαμε μέσα από μια δεκαετία μεγάλης ανεργίας, με μεροκάματα-φιλοδωρήματα, χωρίς ασφάλιση, με τις τράπεζες να μας κυνηγάνε. Γνωρίζουμε πολύ καλά, ότι η βαρυχειμωνιά είναι μόνο για εμάς τους εργαζόμενους και τις οικογένειες μας, για τους φτωχούς αγρότες, τους επαγγελματοβιοτέχνες, για τη νεολαία. Για τους επιχειρηματίες, τους εργολάβους, τους παρόχους της ενέργειας, τους τραπεζίτες, δεν υπάρχει βαρυχειμωνιά παρά μονάχα κέρδη

Ο μόνος δρόμος, που μπορεί να δώσει αποτελέσματα θετικά για τη ζωή μας, είναι ο αγώνας κάτω από τη σημαία των αναγκών και των διεκδικήσεών μας. Με αυτόν τον αγώνα πετύχαμε την υπογραφή ΣΣΕ με μεγάλες αυξήσεις στα κατώτερα μεροκάματα.

Με τον μαζικό, οργανωμένο αγώνα μας

θα επιβάλλουμε τις λύσεις που έχει ανάγκη η ζωή μας.

 

Δεν μένουμε θεατές των εξελίξεων.

Γινόμαστε πρωταγωνιστές για να κερδίσουμε το σήμερα και το αύριο που έχουμε ανάγκη.

 

ΟΛΟΙ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ

ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΑΠΕΡΓΙΑ & ΣΤΗΝ ΑΠΕΡΓΙΑΚΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ

Το   Δ.Σ.