15/2/23

Σύλλογος Δασκάλων και Νηπιαγωγών Σάμου: Ανακοίνωση – Οδηγίες για το μπλοκάρισμα της ατομικής αξιολόγησης-ΑΠΕΡΓΙΑ 15/2/2023

 

Συναδέλφισσες, συνάδελφοι,

Οι νεοδιόριστοι συνάδελφοι σήμερα έλαβαν email απ’ τη ΔΙΠΕ Σάμου, με το οποία καλούνται να ξεκινήσουν τη διαδικασία της ατομικής τους αξιολόγησης, ακολουθώντας τις οδηγίες που παρέχονται στην ιστοσελίδα του υπουργείου.

Τονίζουμε προς κάθε κατεύθυνση ότι οι εκπαιδευτικοί με συσπείρωση, μαζικά, με τις αποφάσεις των ΓΣ των σωματείων τους και των ομοσπονδιών τους θα μπλοκάρουν την αξιολόγηση. Η τρομοκρατία και οι εκβιασμοί ΔΕ ΘΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ! Η κατηγοριοποίηση των σχολείων, η μετατροπή τους σε επιχειρήσεις που θα αναζητούν χορηγούς και θα βγάζουν αμόρφωτους μαθητές ΔΕ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ!

Συνεχίζουμε μαζικά, ενωμένοι και συμμετέχουμε στις αποφάσεις του κλάδου μας:

Ø  Καλούμε να υπογραφεί απ’ όλους τους εκπαιδευτικούς και τους συλλόγους διδασκόντων η Απεργία – Αποχή από κάθε διαδικασία αξιολόγησης που προκήρυξε η ΔΟΕ. Έτσι καλυπτόμαστε απ’ όλες τις εξωδιδακτικές διαδικασίες που καλούμαστε να πραγματοποιήσουμε (πορτφόλιο, πλατφόρμες κλπ).

Ø  Δεν ανεβάζει κανείς πορτφόλιο – Δεν ανεβάζουμε τίποτα στην αντίστοιχη πλατφόρμα.

Ø  Ενημερώνουμε το σωματείο μας και προχωράμε σε στάσεις εργασίας όπου προγραμματίζεται να μπει αξιολογητής.

Ø  Παρέμβαση στους σχολικούς Συμβούλους την Τετάρτη 15/2 μετά την απεργιακή συγκέντρωση – Παρέμβαση στη ΔΙΠΕ για τις μονιμοποιήσεις.

Ø  Συμμετέχουμε στην πρώτη τηλεδιάσκεψη που διοργανώνει το Δ.Σ. της Δ.Ο.Ε με νεοδιόριστους συναδέλφους την Τρίτη 14/2/2023 στις 6.30 μ.μ. (με νεότερη ανακοίνωση θα γνωστοποιηθεί και ο σύνδεσμος).

 

Να γίνει υπόθεση ΟΛΩΝ μας το μπλοκάρισμα και η ανατροπή της αξιολόγησης!

ΟΛΟΙ ΑΠΕΡΓΟΙ στις 15/2 – ΟΛΟΙ στη Συγκέντρωση στο Βαθύ στις 10.30 π.μ..