14/3/23

Ένωση Τεχνικών ΔΕΗ: Την Πέμπτη 16/3 ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ

 


ΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΣΤΑ ΤΕΜΠΗ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΡΑΓΡΑΦΤΕΙ.

ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΣΤΗΝ ΑΠΕΡΓΙΑ ΤΗΣ ΠΕΜΠΤΗΣ 16 ΜΑΡΤΗ

 

Απεργούμε:

 Για να μη παραγραφτεί, να μην ξεχαστεί το προδιαγεγραμμένο έγκλημα στα Τέμπη. Να καταδικαστούν οι πραγματικοί ένοχοι της φρικτής τραγωδίας που στοίχησε τη ζωή σε δεκάδες νέους συνανθρώπους μας .

Απεργούμε:

 Γιατί το  σύνθημα «Το έγκλημα αυτό δεν θα ξεχαστεί, όλων των νεκρών θα γίνουμε φωνή» που όλες αυτές τις μέρες ακούγεται σε κάθε γωνιά της χώρας, είναι σύνθημα όλου του λαού και αποτυπώνει το χρέος που έχουμε ώστε να μη συγκαλυφθεί τίποτα.

Απεργούμε:

Γιατί στο τρένο της «ανάπτυξής τους, θα μπορούσε να ήταν οποιοσδήποτε από εμάς.

Απεργούμε:

 Για να έρθει στο προσκήνιο η προστασία του λαού κόντρα στην εγκληματική πολιτική του κέρδους.

Απεργούμε:

 Επειδή διεκδικούμε για εμάς και τα παιδιά μας ζωή με δικαιώματα με βάση τις σύγχρονες ανάγκες. Υπάρχουν σήμερα όλες οι δυνατότητες να ζήσει ο λαός καλύτερα και όχι να σκοτώνεται στο βωμό του κέρδους.  

Απεργούμε:

 Γιατί το « πάμε και όπου βγει » οδηγεί με μαθηματική ακρίβεια σε θανατηφόρα δυστυχήματα. Τα «κέρδη τους» είναι οι νεκροί και σακατεμένοι συνάδελφοί μας.

Απεργούμε:

  Επειδή απαιτούμε στελέχωση όλων των υπηρεσιών ΔΕΗ & ΔΕΔΔΗΕ στον νομό μας, με μόνιμο και επαρκές προσωπικό. Να απορροφηθούν όλοι οι εργαζόμενοι των εργολάβων και να πραγματοποιηθούν άμεσα προσλήψεις προσωπικού με εργασιακές σχέσεις αορίστου χρόνου και πλήρη δικαιώματα.

Καλούμε όλους τους συναδέλφους να πάρουν μαζικά μέρος στις απεργιακές συγκεντρώσεις:

στη Σάμο, στο Εργατικό Κέντρο, στο Βαθύ, στις 10 π.μ. και

στην Ικαρία, στην πλατεία Ευδήλου, στις 11 π.μ.

 

 

Η ΤΔΕ της Ε.ΤΕ. ΔΕΗ Σάμου-Ικαρίας