12/6/23

Οικοδόμοι Ικαρίας: ΣΤΑΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΣΥΝΔΙΚΑΤΟΥ ΟΙΚΟΔΟΜΩΝ ΙΚΑΡΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ-ΔΕΥΤΕΡΑ 12 ΙΟΥΝΗ


 ΣΤΑΣΗ  ΕΡΓΑΣΙΑΣ  ΔΕΥΤΕΡΑ 12 ΙΟΥΝΗ

από τις 11.30 π.μ. εως το σχόλασμα


Συνάδελφοι οικοδόμοι, εργαζόμενοι στις κατασκευές στα συναφή επαγγέλματα Συμμετέχουμε στην κινητοποίηση για την προάσπιση της Υγείας μας, την Δευτέρα 12 Ιούνη στο Περιφερειακό Ιατρείο Ραχών στη 1 το μεσημ.

 

Εναντιωνόμαστε στη μετακίνηση της μοναδικής ιατρού για την περιοχή των Ραχών, προς το Κ.Υ Ευδήλου για να εκτελεί εκεί εφημερίες, αφήνοντας έτσι ακάλυπτη υγειονομικά μια άλλη περιοχή.

Όλοι μαζί να βροντοφωνάξουμε ότι δεν ανεχόμαστε άλλο να μην έχουμε σύγχρονες, δημόσιες και δωρεάν παροχές υγείας. Δεν ανεχόμαστε να μην έχουμε γιατρούς και να πρέπει ή να πάμε σε ιδιώτες ή να ξενιτευτούμε για να μας δει γιατρός.

Να σταματήσει η πολιτική των μπαλωμάτων με τις μετακινήσεις των γιατρών.

     Απαιτούμε ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ:

·        Μαζικές προσλήψεις μόνιμου προσωπικού για πλήρη στελέχωση στο Νοσοκομείο, στο Κέντρο Υγείας Ευδήλου, στα Περιφερειακά Ιατρεία των νησιών μας.

·        Στελέχωση με σύγχρονη υλικοτεχνική υποδομή με βάση τις ανάγκες του λαού του νησιού μας.

·        Γενναία κρατική χρηματοδότηση. Όχι στην πολιτική της υποστελέχωσης και υποχρηματοδότησης που υπηρετούν όλοι όσοι κυβέρνησαν και κυβερνούν.

·        Αποκλειστικά δημόσια και δωρεάν υγεία για όλους.

·        Μέτρα υγιεινής και ασφάλειας στις οικοδομές, στα εργοτάξια, σε όλους τους χώρους δουλειάς.

Η Υγεία είναι δικαίωμα όλων μας ! Είναι ζήτημα ζωής για εμάς και τα παιδιά μας.

Δεν μπορεί να μπαίνει στο ζύγι του κόστους -οφέλους για να κερδίζουν οι μεγαλοεπιχειρηματίες και ο λαός να βογκάει ή να πεθαίνει.

Ικαρία 9.6.23

 

Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ