31/10/23

Σύλλογος Φίλων, Υποστηρικτών Καρκινοπαθών Νομού Σάμου «Ευ Πο»: Η υγεία είναι αναφαίρετο δικαίωμα όλων μας

 
Πρόσκληση Μελών στην κινητοποίηση για την Υγεία στις 2 Νοεμβρίου 2023 στην Πλατεία Πυθαγόρα στην πόλη της Σάμου στις 18:00

     Μετά από απόφαση του Δ.Σ. ο Σύλλογος μας θα συμμετέχει στις 2 Νοεμβρίου 2023 στην πανελλαδική πανυγειονομική κινητοποίηση για την Υγεία που εξήγγειλε η ΠΟΕΔΗΝ.

    Στη Σάμο ο Σύλλογος Εργαζομένων του Νοσοκομείου Σάμου, φορείς και σύλλογοι μεταξύ των οποίων και ο Σύλλογός μας καλούν όλους και τα μέλη μας να δώσουν ένα ηχηρό παρόν στη συγκέντρωση της Πέμπτης 2 Νοεμβρίου στην Πλατεία Πυθαγόρα της πόλης της Σάμου στις 18:00.

     Θεωρούμε δίκαια τα αιτήματα που αφορούν στην Υγεία όλων μας και των Καρκινοπαθών ιδιαιτέρως, αναδεικνύοντας ως σημαντικότερα την υποστελέχωση και την υποχρηματοδότηση όλων των δομών Υγείας στο νομό της Σάμου.

     Η υγεία είναι αναφαίρετο δικαίωμα όλων μας και απαιτούμε την πρόσβαση σε αυτή με προληπτικές εξετάσεις και θεραπείες που να γίνονται στη Σάμο ώστε να μην απαιτείται η μετάβαση σε άλλα αστικά κέντρα.

     Είμαστε δίπλα στον καθημερινό αγώνα που δίνουν οι υγειονομικοί ως ελάχιστο δείγμα ευγνωμοσύνης για την προσφορά τους στον δικό μας αγώνα ζωής.

  

Το Δ.Σ. του Συλλόγου