4/12/23

Σωματείο Ιδιωτικών Υπαλλήλων Σάμου: Να παρθούν πίσω οι απολύσεις της PeopleCert

 Να παρθούν πίσω οι απολύσεις της PeopleCert

Να σταματήσουν οι συνδικαλιστικές διώξεις

Συνάδελφοι/ες, το Δ.Σ. του Σωματείου Ιδιωτικών Υπαλλήλων χαιρετίζει τις εκλογικές διαδικασίες του Συνδέσμου Ιδιωτικών Υπαλλήλων Αθήνας και εκφράζουμε την ολοκληρωτική στήριξη στους πέντε συναδέλφους, οι οποίοι απολύθηκαν από την PeopleCert, για την συνδικαλιστική τους δράση, με τους τρεις από τους πέντε να είναι υποψήφιοι στις εκλογές του σωματείου.

Καταδικάζουμε τις απαράδεκτες πρακτικές που υιοθετεί η εν λόγω εταιρεία και απαιτούμε να παρθούν πίσω όλες οι απολύσεις!

 Η πολυεθνική PeopleCert, θέλοντας να επιβάλλει σιγή νεκροταφείου ενόψει νέας επίθεσης στα δικαιώματα των εργαζομένων με πάγωμα μισθών, εντατικοποίησης, απολύσεων και ύστερα από το κλίμα τρομοκρατίας μέσω «ατομικών συμβουλών» και αρνητικών «αξιολογήσεων», προχώρησε σε μια πρωτοφανή κίνηση εμπόδισης της συνδικαλιστικής δράσης και τρομοκράτησης των εργαζομένων. Την Παρασκευή 1 Δεκέμβρη, μέρα εκλογών του Συνδέσμου Ιδιωτικών Υπαλλήλων Αθήνας, η εταιρεία προχώρησε σε μαζικές απολύσεις εργαζομένων που είναι μέλη του σωματείου, εκ των οποίων οι 3 είναι υποψήφιοι στις εκλογές του σωματείου για το Διοικητικό Συμβούλιο και έχουν αναπτύξει συνδικαλιστική δράση!

 

Να μην επιτραπεί η δίωξη των εργαζομένων για συμμετοχή στο συνδικάτο τους!

Κάτω τα χέρια από την συνδικαλιστική δράση!

ΚΑΝΕΙΣ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΗΝ ΕΡΓΟΔΟΣΙΑ!

Να Παρθούν Πίσω Οι Απολύσεις Στην PEOPLECERT!

 

Το Διοικητικό Συμβούλιο