24/1/24

Όλοι στις πικετοφορίες αλληλεγγύης στο λαό της Παλαιστίνης και ενάντια στον πόλεμο, Παρασκευή 26 Γενάρη στις 6 μμ

 

Όλοι και όλες στην πικετοφορία για την Παλαιστίνη

Παρασκευή 26/01 – 18.00 σε Βαθύ και Καρλόβασι


Το Εργατικό Κέντρο Σάμου ανταποκρίνεται στο κάλεσμα της Πανσαμιακής Επιτροπής Ειρήνης (παράρτημα ΕΕΔΥΕ) για συμμετοχή στις πικετοφορίες αυτή την Παρασκευή 26/1 και ώρα 18.00 σε Βαθύ και Καρλόβασι για να εκφραστεί η αλληλεγγύη μας στο λαό της Παλαιστίνης! Καλεί μάλιστα όλους τους εργαζόμενους του νησιού να δώσουν μαζικό παρών και να υψώσουν τείχος απέναντι σε όσους εμπλέκουν τη χώρα μας ακόμα πιο βαθιά στον πόλεμο!

Πρέπει να προβληματίσει και να ξεσηκώσει τον κάθε εργαζόμενο, τον κάθε νέο και νέα, τον κάθε έναν που βιώνει δυσκολίες στην καθημερινότητά του με την ακρίβεια, νέους φόρους, αυταρχισμό, εξώσεις κλπ ότι την ίδια ώρα οι κυβερνήσεις διαχρονικά πληρώνουν χρυσά συμβόλαια πολεμικού εξοπλισμού σε ΗΠΑ, ΝΑΤΟ και ΕΕ για να σκορπούν το θάνατο με τις ιμπεριαλιστικές επεμβάσεις, να δίνουν αβάντα σε κράτη δολοφόνους όπως το Ισραήλ που μέχρι τώρα έχει δολοφονήσει πάνω από 25 χιλιάδες Παλαιστινίους, με το 70% να είναι γυναίκες και παιδιά, έχει τραυματίσει πάνω από 60 χιλιάδες και εκτοπίσει εκατομμύρια ανθρώπους.

Και η κυβέρνηση της Ελλάδας κανονίζει αποστολή φρεγάτας στο στόμα του λύκου, χιλιάδες μίλια μακριά από την πατρίδα, στην Ερυθρά Θάλασσα, στο όνομα της ασφάλειας της ναυσιπλοΐας με ό, τι κινδύνους αυτό συνεπάγεται και για το πλήρωμα και για την εμπλοκή τη χώρας μας σε ένα γενικευμένο πολεμικό σκηνικό.

Να μην περάσουν τα σχέδιά τους:

-         Να σταματήσει τώρα η εμπλοκή της χώρας μας στους επικίνδυνους πολεμικούς σχεδιασμούς

-         Να σταματήσει τώρα η γενοκτονία των Παλαιστινίων

-         Ανεξάρτητο Παλαιστινιακό κράτος με πρωτεύουσα την Αν. Ιερουσαλήμ

-         Να γυρίσουν στη βάση τους τα πολεμικά πλοία και οι Έλληνες στρατευμένοι από την Ερυθρά Θάλασσα και τον Περσικό κόλπο

-         Καμία συμμετοχή στο ιμπεριαλιστικό έγκλημα

Όλοι και όλες στις πικετοφορίες αυτή την Παρασκευή 26/1 και ώρα 18.00

Ø Βαθύ (Εργατικό Κέντρο)

Ø Καρλόβασι (εμπορικό κέντρο «Ερμής» στην οδό Βλιάμου)

 

 

Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ