18/2/24

Οικοδόμοι Καρλοβάσου: Στηρίζουμε την κινητοποίηση των αγροτών την Τρίτη 20 Φεβρουαρίου - στις 28 Απεργούμε

 

Συνάδελφοι οικοδόμοι,

οι δύσκολες συνθήκες που βιώνουν οι εργαζόμενοι όλων των κλάδων, με πανάκριβα εργαλεία και εφόδια είτε μιλάμε για οικοδομή, είτε μιλάμε για αγροτικές εργασίες, μας φέρνουν στο οριακό σημείο που πρέπει να επιλέξουμε ανάμεσα στην διεκδίκηση ή την υποταγή, ανάμεσα στην αλληλεγγύη ή τον ατομισμό.

 Το σωματείο μας χρόνια τώρα έχει αποδείξει ότι ο δρόμος που κινείται είναι ο δρόμος του αγώνα, της διεκδίκησης και αλληλεγγύης. Όλοι μαζί η εργατική τάξη και τα σύμμαχα  λαϊκά στρώματα πρέπει να αγωνιστούμε ενάντια στην ακρίβεια που αδειάζει την τσέπη μας, ενάντια στα κοράκια του καπιταλισμού που ξεκινάνε τους πλειστηριασμούς στις λαϊκές κατοικίες  τέλος Φεβρουαρίου και στο νησί μας. Ταυτόχρονα τράπεζες, μεγάλες αλυσίδες σούπερ-μάρκετ, όμιλοι στην ενέργεια και άλλα παράσιτα του καπιταλισμού γιγαντώνονται αυγατίζοντας τα δισεκατομμύρια που κερδίζουν. 

Συνάδελφοι, για να γίνουν πράξη όλα αυτά πρέπει να συμμετέχουμε σε όλες τις κινητοποιήσεις – δράσεις του σωματείου μας.

Συμμετέχουμε

1.      Την Τρίτη 20/02 στις 18:00 το απόγευμα, συμπαραστεκόμαστε και συμμετέχουμε στην κινητοποίηση του Πανσαμιακού Αγροτικού Συλλόγου  στην πλατεία Πυθαγόρα στο Βαθύ

2.     Την Πέμπτη 28 /02 συμμετέχουμε στην πανελλαδική – πανεργατική απεργία και στις 10:00 το πρωί στη συγκέντρωση στο Εργατικό Κέντρο Σάμου, στο Βαθύ.

                                                                            

                                                    

ΤΟ Δ.Σ.