Το Σωματείο Ιδιωτικών Υπαλλήλων στηρίζει την κινητοποίηση του Πανσαμιακού Αγροτικού Συλλόγου την Τρίτη 20 Φλεβάρη στην Πλατεία Πυθαγόρα στις 18:00μ.μ.
Οι αγροτιά έχει βγει στους δρόμους, για να μπορέσουν να συνεχίσουν να παράγουν φθηνά αλλά και ποιοτικά προϊόντα, αλλά και για να μπορέσουν να παραμείνουν στα χωράφια τους και στον τόπο τους έχοντας την δυνατότητα να θρέψουν τις οικογένειες τους με αξιοπρέπεια!
Συναδέλφισσες και συνάδελφοι,
ο εχθρός των αγροτών και ο δικός μας είναι κοινός, έτσι από κοινού πρέπει να αγωνιστούμε και να δώσουμε την αλληλεγγύη μας στον δίκαιο αυτό αγώνα! Γιατί τι στιγμή που οι αγρότες πουλάνε τον κόπο τους και τον ιδρώτα τους σε εξευτελιστικές τιμές, οι μεγαλοβιομήχανοι, οι μεγαλέμποροι σουπερμαρκετάδες, οι εφοπλιστές και οι επιχειρηματικοί όμιλοι στην ενέργεια και οι εκπρόσωποί τους στις κυβερνήσεις!
Συμπορευόμαστε με
την αγροτιά με τελικό σταθμό την Πανελλαδική Απεργία στις 28 Φλεβάρη!
Διεκδικούμε την Ζωή
που μας αξίζει!
Το Δ.Σ.