31/1/25

Σύλλογος Εργαζομένων Γεν. Νοσοκομείου Σάμου: συσκέψεις και περιοδείες των υγειονομικών για την προετοιμασία της Απεργίας

 

Ο Σύλλογος Εργαζομένων του Γεν. Νοσοκομείου Σάμου και η Ένωση Νοσοκομειακών Ιατρών Σάμου έχουν ξεκινήσει σειρά επισκέψεων, ενημέρωσης και απευθύνουν πλατύ κάλεσμα στο Σαμιακό λαό, ώστε να συμμετέχει μαζικά στην μεγάλη πανσαμιακή 24ωρη απεργία στις 12/2/25 και στην απεργιακή συγκέντρωση στις 10:30  στο προαύλιο του Νοσοκομείου. Τα προβλήματα στο χώρο της δημόσιας υγείας καθημερινά διογκώνονται. Η Κυβέρνηση μέσο του αρμόδιου Υπουργού της φέρεται χυδαία και κοροϊδεύει τους νησιώτες  με διάφορες υποσχέσεις και με λόγια του αέρα.

 Στις 31/1 κλιμάκιο από υγειονομικούς επισκέφτηκε τους Μυτιληνιούς  και παραβρέθηκε σε μαζική σύσκεψη που προκάλεσε ο Σύλλογος Γυναικών Μυτιληνιών (ΟΓΕ).


 Στην 1/2/25 θα επισκεφτούν το Πανεπιστήμιο στο Καρλόβασι, όπου θα γίνει πλούσια κουβέντα με τους Φοιτητικούς Συλλόγους, στις 7/2/25 και ώρα 18:00μμ στη Πλατεία Πυθαγόρα στο Βαθύ και στις 8/2/25 και ώρα 10:30πμ στην Πλ. Καρλοβάσου θα υπάρχουν μαζικά κλιμάκια από υγειονομικούς με ενημερωτικά φυλλάδια.

 

ΤΟ Δ.Σ.