15/11/20

ΝΤ ΣΑΜΟΥ της ΑΔΕΔΥ: Τιμάμε την επέτειο του Πολυτεχνείου Παίρνοντας υπόψη τις ειδικές συνθήκες της Πανδημίας και τηρούμε όλα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας

 

ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ 2020

Η Εκτελεστική Γραμματεία του Νομαρχιακού Τμήματος Σάμου της Α.Δ.Ε.Δ.Υ.,  τιμώντας  την 47η επέτειο της εξέγερσης του Πολυτεχνείου, καλεί τα σωματεία μέλη της, όλους τους εργαζόμενους και γενικότερα όλο τον Σαμιακό και Ικαριώτικο λαό, να συνεχίσουμε και να εντείνουμε την πάλη μας ενάντια στην πολιτική που αξιοποιεί και την πανδημία θυσιάζοντας  τις ανάγκες  τις δικές μας και των οικογενειών μας, απαξιώντας  την ζωή και την υγεία του λαού και τσακίζει εργασιακά και συνδικαλιστικά δικαιώματα.

Τιμάμε το Πολυτεχνείο συνεχίζοντας ανυποχώρητα τον αγώνα μας, για να αποδεσμευτεί η χώρα μας από το ΝΑΤΟ και την Ε.Ε. που αποτελεί προϋπόθεση, για να ζήσουμε μια ανθρώπινη ζωή, μια ζωή με δικαιώματα με βάση τις σύγχρονες ανάγκες μας .

Τιμάμε το Πολυτεχνείο επαγρυπνώντας απέναντι στους συγχρόνους υμνητές της Χούντας, σε όσους χύνουν το φασιστικό τους δηλητήριο και αποκαλύπτουμε το ρόλο τους, που δεν είναι άλλος από το να στηριχθεί  το σύστημα της εκμετάλλευσης και της καταπίεσης. Δίνουμε μαχητική απάντηση στο εντεινόμενο αυταρχισμό και την καταστολή της Κυβέρνησης. Κανένας νόμος, κανένα διάταγμα δεν θα σταματήσει την πάλη ενάντια στους εκμεταλλευτές μας και τους μηχανισμούς που τους υπηρετούν, τη Κυβέρνησης, την Ε.Ε. και το ΝΑΤΟ. Δεν θα τους αφήσουμε να μας βάλουν στο γύψο.

Τιμάμε την επέτειο του Πολυτεχνείου  στο Καρλόβασι της Σάμου και στον Εύδηλο της  Ικαρίας. Παίρνοντας υπόψη τις ειδικές συνθήκες της Πανδημίας  και τηρούμε όλα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας.

Η Εκτελεστική Γραμματεία του Νομαρχιακού Τμήματος Σάμου της Α.Δ.Ε.Δ.Υ.