17/11/21

Σύλλογος Ιδιωτικών Υπαλλήλων Ν. Σάμου: Όλοι στη συγκέντρωση σε Καρλόβασι, 18.00 και Εύδηλο, 19.00 στις 17 Νοέμβρη

Το σωματείο Ιδιωτικών υπαλλήλων καλεί τα μέλη του στην κινητοποίηση της 17ης Νοεμβρίου και ώρα 18.00 στην πλατεία Καρλοβάσου για τη Σάμο και 19.00 στην πλατεία Ευδήλου για την Ικαρία που διοργανώνει το Εργατικό Κέντρο Σάμου και το Νομαρχιακό Τμήμα Σάμου της ΑΔΕΔΥ, φορείς και σωματεία, για να τιμήσουμε τον αγώνα των ηρώων του Πολυτεχνείου για ΨΩΜΙ – ΠΑΙΔΕΙΑ - ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ.

48 χρόνια μετά το ίδιο σύστημα που γέννησε τη Χούντα και τη δικτατορία, που κυνήγησε τους αγωνιστές, που τους έστειλε εξορία και καταπάτησε τις ιδέες της ελευθερίας, της δικαιοσύνης και της ειρήνης,

στέκεται πιο δυνατό και πιο οργανωμένο ειδικά σε συνθήκες που καθημερινά αποδεικνύεται τι αξία έχει για αυτό η ανθρώπινη ζωή και αξιοπρέπεια. Εκατοντάδες νεκροί στα νοσοκομεία, ο λαός πληγωμένος από τις φυσικές καταστροφές, εργαζόμενοι σε απόγνωση με τους μισθούς πείνας και την ακρίβεια, άνεργοι, πρόσφυγες και μετανάστες «στα νύχια» του ιμπεριαλισμού.

Κρατάμε την ελπίδα μας να ζωντανέψουν οι εστίες αντίστασης και οργάνωσης του αγώνα σε όλη τη χώρα και τα νησιά μας! Βροντοφωνάζουμε τα συνθήματα «Έξω οι ΗΠΑ – Έξω το ΝΑΤΟ» και εκφράζουμε την αλληλεγγύη μας σε όσους εργαζόμενους δείχνουν σαν φάροι αυτές τις μέρες το δρόμο της ανυπακοής και της απειθαρχίας (λιμενεργάτες COSCO, e-food, ΛΑΡΚΟ κλπ) μέχρις ότου καταφέρουμε να έχουμε στο τραπέζι μας Ψωμί, τα παιδιά μας Παιδεία και ο λαός μας Ελευθερία.  

 ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ