15/3/22

Σωματείο Συνταξιούχων Σάμου: Όλοι στη συγκέντρωση 17/03 στο Καρλόβασι, 18.30 ενάντια στην ακρίβεια και τον πόλεμο

 ΟΛΟΙ ΣΤΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ

Ενάντια στην ακρίβεια και τον πόλεμο

ΠΕΜΠΤΗ 17 ΜΑΡΤΗ

18.30 στη ΠΛΑΤΕΙΑ ΚΑΡΛΟΒΑΣΟΥ

ΑΓΩΝΙΖΟΜΑΣΤΕ & ΔΙΕΚΔΙΚΟΥΜΕ

 

·      Καμία ΕΜΠΛΟΚΗ – καμία ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ της χώρας μας στον πόλεμο και τους ιμπεριαλιστικούς σχεδιασμούς ΗΠΑ-ΝΑΤΟ-ΕΕ-Ρωσίας.

·      Να κλείσουν οι αμερικανονατοϊκές βάσεις του θανάτου.

·         ΟΧΙ στην ΑΚΡΙΒΕΙΑ και τη ΦΟΡΟΛΗΣΤΕΙΑ.

·         Μείωση τιμών. Κατάργηση του ΦΠΑ στα είδη λαϊκής κατανάλωσης. Να παραμείνει ο μειωμένος ΦΠΑ στη Σάμο και να επεκταθεί σε όλα τα νησιά. Μείωση της τιμής του ρεύματος και να καταργηθούν τα χαράτσια και οι φόροι που επιβαρύνουν τους λογαριασμούς της ΔΕΗ.

·         Κατάργηση των φόρων στα καύσιμα.

·         Κατάργηση του ΕΝΦΙΑ. Μείωση δημοτικών τελών στα νοικοκυριά.

·         Αφορολόγητο  στα 12.000 €.

·         Αύξηση μισθών και συντάξεων. Επαναφορά 13ης  & 14ης σύνταξης.

·         Να δοθεί το Δώρο ΠΑΣΧΑ τώρα σε όλους τους συνταξιούχους. Να αποδοθούν τα αναδρομικά των δώρων σε όλους, για κύριες και επικουρικές συντάξεις, που παράνομα δεν δόθηκαν. Να αποδοθεί το 0,5% του τακτικού προϋπολογισμού που είναι νομοθετημένο, στα ασφαλιστικά ταμεία, για τα έτη 2020-2021.

·         Προσλήψεις γιατρών-νοσηλευτών στο Νοσοκομείο, στα Κέντρα Υγείας, στα Αγροτικά ιατρεία. Αγορά εξοπλισμού για την δωρεάν πραγματοποίηση όλων των εργαστηριακών εξετάσεων στο Νοσοκομείο και στα Κέντρα Υγείας.

·         Δωρεάν ιατροφαρμακευτική περίθαλψη. Κάλυψη όλων των εξόδων που κάνουμε για ιατροφαρμακευτική περίθαλψη λόγω της  ανύπαρκτης Δημόσιας υγείας. 


ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΖΟΜΑΣΤΕ ΓΙΑ

ΑΠΕΡΓΙΑ ΤΕΤΑΡΤΗ 6 ΑΠΡΙΛΗ

Η Διοίκηση