21/6/22

Σύλλογοι Γυναικών: Άσυλο στο Σισσέ


ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΣΑΜΟΥ (ΜΕΛΟΣ ΟΓΕ)

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΜΥΤΙΛΗΝΙΩΝ ΣΑΜΟΥ (ΜΕΛΟΣ ΟΓΕ)

ΟΜΑΔΑ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΟΓΕ ΜΑΡΑΘΟΚΑΜΠΟΥ                                                                       

 

ΑΣΥΛΟ ΣΤΟΝ ΣΙΣΣΕ

Η απόφαση για την απέλαση του μαθητή μετανάστη αποτελεί άλλον έναν κρίκο στην αλυσίδα της αντιμεταναστευτικής πολιτικής της κυβέρνησης και της ΕΕ. Αποτέλεσμα αυτής της πολιτικής είναι και η βαρβαρότητα των απελάσεων.

Ζούμε την  βαρβαρότητα του ιμπεριαλισμού και αυτή δεν εξαιρεί κανέναν λαό. Ο Σισσέ και ο κάθε Σισσέ μπορεί να αποτελεί την εικόνα του δικού μας μέλλοντος.

Ο σύλλογος και οι ομάδες γυναικών Σάμου  μέλη της ΟΓΕ καταγγέλλουν την απόφαση για την απέλαση του μαθητή μετανάστη, Σισσέ. Τα παιδιά, η  νεολαία όλων των λαών είναι το μέλλον του κόσμου και η ελπίδα ώστε  να συμβάλλουν στον αγώνα για να ανθρωπέψει ο άνθρωπος.

Ο αγώνας ενάντια στον ιμπεριαλισμό και στο εκμεταλλευτικό σύστημα που γεννά την εκμετάλλευση, τους πολέμους, την φτώχια και την προσφυγιά είναι η καλύτερη συμπαράσταση  και στήριγμα  στον αγώνα για να ακυρωθεί η απόφαση αυτή και όλες οι αποφάσεις που στέλνουν τους πρόσφυγες μετανάστες πίσω στον θάνατο και στην κόλαση από την οποίαν κατάφεραν να ξεφύγουν.

Καλούμε τις γυναίκες να ενώσουμε τη φωνή μας στην κινητοποίηση που θα γίνει στις 23/6/2022, στις 6:30 μμ στην πλατεία πυθαγόρα.

Αδέρφια μου,
μες στην ειρήνη διάπλατα ανασαίνει
όλος ο κόσμος με όλα τα όνειρά του.
Δώστε τα χέρια, αδέρφια μου,
αυτό 'ναι η ειρήνη.

Γιάννης Ρίτσος