7/7/23

Οικοδόμοι Ικαρίας: ΓΣ 9/7 και Εκλογές 15 και 16 Ιούλη

 


Συνάδελφοι οικοδόμοι, έλληνες & μετανάστες, εργαζόμενοι & άνεργοι
στις κατασκευές, κ’ συναφή επαγγέλματα

 

 Το Δ.Σ  του συνδικάτου μας  σας καλεί να πάρετε μέρος  στην 2η κατά σειρά Τακτική  Γενική Συνέλευση την Κυριακή 9 Ιούλη στο Πετροπούλι,(αίθουσα συλλόγου),  στις 8.30 μ.μ.

 Θέματα της συνέλευσης θα είναι ο απολογισμός της δράσης του απερχόμενου Δ.Σ,  οικονομικός απολογισμός,  προτάσεις για το νέο όργανο,  και εκλογή εφορευτικής επιτροπής.

 

    Συνάδελφοι  μπροστά μας έχουμε  τις αρχαιρεσίες  του συνδικάτου μας  για  την  εκλογή  νέου Δ.Σ  και  Εξ. Επιτροπής,  αντιπρόσωποι  στην ομοσπονδία και στο Εργατικό Κέντρο νομού Σάμου.

 

   Οι εκλογές θα πραγματοποιηθούν:

·        Σάββατο 15 Ιούλη στο Άγιο Κήρυκο (αίθουσα παλιού δημαρχείου)

από 6 μ.μ. έως 9 μ.μ. και

·        Κυριακή 16 Ιούλη στον Έυδηλο, στα γραφεία των σωματείων (Κατσούλειο) από 6 μ.μ. έως 9μ.μ.

(Κρατάμε μαζί μας  την  ταυτότητα)

 

 Συνάδελφοι το συνδικάτο είναι  το μόνο όπλο που έχουμε για να αντισταθούμε στην νέα λαίλαπα που έρχεται, να βάλουμε εμπόδια σε ότι τσακίζει τα δικαιώματα  μας,  να παλέψουμε  να μείνουν στα χαρτιά οι νόμοι τους!

 

 Μαζικά να παλέψουμε στο πλευρό της ομοσπονδίας μας, για δουλειά με δικαιώματα, αυξήσεις μεροκάματων, ασφάλεια στους χώρους δουλειάς, για διανομή των υπέρ αγνώστων ενσήμων, για υγεία αποκλειστικά δημόσια και δωρεάν για όλους, ενάντια στους ιμπεριαλιστικούς πολέμους που βάζουν σε μεγάλους κινδύνους τον λαό μας!

 

 Συνάδελφοι όλο το προηγούμενο διάστημα με την  ομοσπονδία μας και τα συνδικάτα μέλη της καταφέραμε μικρές και μεγάλες κατακτήσεις για τον κλάδο, όπως η υπογραφή Κλαδικής Συλλογικής Σύμβασης Εργασίας με αυξήσεις στα μεροκάματα αλλά και μια σειρά επιδόματα!

 

ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ  Η  ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ  ΜΑΣ  ΕΙΝΑΙ  ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ

 

Γιατί μόνο εμείς οργανωμένοι στα συνδικάτα μας μπορούνε να σώσουμε τις ζωές μας.

 

 

Γιατί δυνατός εργάτης… είναι ο οργανωμένος εργάτης!