4/11/23

Το ΝΤ Λήμνου της ΑΔΕΔΥ για τη συγκέντρωση στο Νοσοκομείο Λήμνου

   

Στα πλαίσια της παναιγαιακής κινητοποίησης για την υγεία, πραγματοποιήθηκε με επιτυχία και με μαζική συμμετοχή εργαζομένων στον δημόσιο και ιδιωτικό τομέα, επαγγελματοβιοτεχνών, συνταξιούχων, κατοίκων της Λήμνου, σήμερα Πέμπτη 2 Νοεμβρίου 2023, η συγκέντρωση στο Νοσοκομείο Λήμνου, στην οποία καλούσαν σωματεία και σύλλογοι του νησιού.

  Στη συγκέντρωση συμμετείχαν οι περιφερειακοί σύμβουλοι Αγλαΐα Κυρίτση και Αδαμίδης Κώστας, καθώς και ο Έπαρχος Λήμνου.

  Επιστολή συμπαράστασης στη συγκέντρωση, έστειλε η Ομοσπονδία Συλλόγων Λήμνου και Αγίου Ευστρατίου (ΟΛΣΥ) της Αθήνας, η οποία συμμετέχει στην κινητοποίηση στην Αθήνα, στο Υπουργείο Υγείας!  

 

Στη συγκέντρωση μίλησαν ο πρόεδρος της Ένωσης ιατρών του Νοσοκομείου Λήμνου Κώστας Κατσιγιανόπουλος και ο πρόεδρος του Νομαρχιακού Τμήματος Λήμνου της ΑΔΕΔΥ Κώστας Μαδυτινός, ο οποίος κάλεσε στο τέλος της ομιλίας του σε οργανωμένη κάθοδο τη Δευτέρα 6 Νοεμβρίου στο Υπουργείο Υγείας στην Αθήνα.



  Στη συνέχεια, πολυμελής αντιπροσωπεία από εκπροσώπους σωματείων και συλλόγων, τους περιφερειακούς συμβούλους και τον Έπαρχο Λήμνου, παρέδωσε το ψήφισμα της συγκέντρωσης που επισυνάπτουμε, στον Διοικητή του Νοσοκομείου Λήμνου.